2777
2789
عنوان

با ادم خسیس چه میشه کرد

124 بازدید | 26 پست

پارتنرم خیلی حساب کتاب گره 

من بعد دو ماه تو حرفامون به شوخی گفتم ایندفعه تو پول ناخنمو بده .زبون بازی در اورد 

چون ایندفعه خودت انتخاب کردی من نمیدم دفعه بعد من بدم

خیلی رو دار میگه خوشم نمیاد اول رابطه پول باشه مثل همون حرف خودت که نخواستی بوس و بغل باشه

حتی دیت اولم خودش بدون نطر من حتی هنوز سر میز نشسته رفت غذا رو سفارش داد 

تاپیکشم زدم

ولی من اینطوری نیستم یعنی داشته باشم خرج میکنم نداشته باشم نه 

خودم اولش اذیت شدم گفتم درست نیس سریع بگم بده و کات کنم 

بنطرتون میشه جوری عادتش ببدم که بعدا تو زندگی برام حساب کتاب نکنه 

از الان میگه رابطه دو دوتا چهارتاس

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

اعصاب و جوونی و شور و انرژیتو از توی جوب پیدا کردی بخوای واسه تغییر دادن یه مرد صرفش کنی؟ کاری که این اقا انجام نمیده اقایون دیگه براحتی میتونن بدون منت و گوشزد کردن واست انجام بدن.

تو توقع خودتو نمیتونی بیاری پایین،ایشونم نمیتونی تغییر بدی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراباید دوس پسرت پول ناخن تورو بده ماشالا چه پررویی شما

به همون دلیلی که واسه خیلیا اینطوریه 

به همون دلیلی که پسرا هم میخان 

به همون دلیلی که پارتنرشم

اعصاب و جوونی و شور و انرژیتو از توی جوب پیدا کردی بخوای واسه تغییر دادن یه مرد صرفش کنی؟ کاری که ای ...

چرا اینجا میگن دختر چرا باید پول بخاد؟

عزیزم ببین دوست پسر تو ممکنه دوست پسر5 تا دختر دیگه هم باشه برای همین میتونه براتون خرج نکنه ولی زندکی با آدم خسیس خیلی سخته بیخیالش شو 

عزیزم ببین دوست پسر تو ممکنه دوست پسر5 تا دختر دیگه هم باشه برای همین میتونه براتون خرج نکنه ولی زند ...

همه خوبیاشو بزنم سر خساستش یعنی؟

نه اون وظیفه داره برات کادو بگیره شام ببرتت بیرون حتی ایفون بگیره کادو ولی نه که بیاد پول ناخنتو بده

ناخن بده راحتتره که    

اتفاقا از یه جایی به بعد باید طرف بتونه دست تو جیبش کنه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

شایدم حق باتوعه خب چطور از پارتنرتون پول میخواین من روشو ندارم به منم یاد بده

من خودم کع اصلااااا روشو نداشتم 

همینقدرم مامانم یادم میده میگه 

ناخن بده راحتتره که

دوس پسرم یه ساله باهاشم چون ایران نیس نه ولنتاین نه مناسبتای دیگه هیچی ازش ندیدم درسته ازاونحا برام کادو گرفته ولی وقتی بیاد میده منم موندم چطور پول بخوام یادرخواست کادو کنم