2777
2789

من  ی پولی بشوهرم دادم عوضش سه دنگ چیزی بنامم کنه  میگه ۱۰۰تومن دیگه هم بده ولی بیشتر بنامت نمیزنم دیگه نمیخام کمکش کنم از طرفی نمیخام سر لج بندازمش ک بنامم نکنه همون ۳دنگو چ بهانه بیارم؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بگو‌ندارم

نمیشه کور ک نیست میبینه دارم 

بگم دزد زده؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم نگو بخاطر خودم نمیخوام بدمبگو بزار این سرمایه امون فعلا بمونه شاید بعدا لازممون شد

اخه گاااوه میترسم لج کنه سر همون سه دنگ از دستم در بره

حقیقتا شوهرت بیشعور هست!! من برای همچین آدمی غذا هم درست نمیکنم.

درست صحبت کن 

بیخود میکنی برای شوهر من غذا درست کنی برو واسه خودت درست کن

درست صحبت کن بیخود میکنی برای شوهر من غذا درست کنی برو واسه خودت درست کن

کی میخواد برا شوهر شما غذا درست کنه!! منظورم این بود که اگر من همچین شوهری داشتم براش غذا هم نمی پختم. شوهری که برای زنش ارزش قایل نشه و برا پول زن نقشه بکشه  واقعا آدم بیشعوری هست

کی میخواد برا شوهر شما غذا درست کنه!! منظورم این بود که اگر من همچین شوهری داشتم براش غذا هم نمی پخت ...

تند نرو زودم قضاوت نکن مگ من بشما اجازه دادم به شوهر من توهین کنی ؟نقشه ای در کار نیست اون ۱۰۰تومنو به بابای خودم داده کم اورده حالا ولی من نمیخام کمکش کنم