2777
2789
عنوان

ازدواج

223 بازدید | 18 پست

مرد هر معیاری داشته باشه بهش حمله میشه.

بگه زن خونه دار میخوام میگن دنبال کلفتی، بگه شاغل میخوام میگن دنبال پولشی.

بگه زن خوشگل میخوام میگن دنبال قیافشه، بگه زشت میخوام میگن معلوم نیست چه کاسه ای زیر نیم کاسشه که حاضر شده با این ازدواج کنه.

بگه زن خنگ میخوام میگن میخوای هر گنده کاری کردی متوجه نشه، بگه باهوش میخوام میگن میخوای بار زندگی رو بندازی گردنش.

بدون کجا اومدی داری تاپیک میزنی

خط آخرت چی میگه دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب‌میگفتی‌دیگه‌چی

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

داشتم کاملا منطقی میخوندم تا اینکه رسیدم به خط اخر😵‍💫

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اولا اگر بخواهی با حرف مردم زندگی کنی باید سرت و

بزاری بمیری

ثانیا باتوجه ب سن تون بهتره از ادبیات بهتری

استفاده کنی

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

خط اخر✖ شام اخر✅

🫢🫢

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سخت گیر هستید خانمها سختگیر!!!

ن من 18سالگی ازدواج کردم

هیچم سخت نگرفتم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/