2777
2789
عنوان

پرستارا بیان

107 بازدید | 21 پست

دوستان ترم ۷ هستم قراره برم کار دانشجویی چ چیزایی و بلد باشم؟ میشه بگیم روی جه چیزایی مسلط باشم 

تئوری منظورمه رگ‌گیری اینا نه

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به پرستاری علاقه ندارم به نظرت انتحاب رشته بزنم برم علاقه مند میشم؟ شما راضی ای؟

خیر چیزی برای علاقه مندی نداره

نه احترامی نه حقوق مناسبی اگه خانواده حمایت میکنن فقط برای مهاجرت بیا و بخون

من به پرستاری علاقه ندارم به نظرت انتحاب رشته بزنم برم علاقه مند میشم؟ شما راضی ای؟

علاقه داشتم عاشق محیط بالینی بودم ولی متاسفانه ادم استرسی ای هشتم تو این محیط بمونم به سی سالگی نمیرسم می میرم

خیر چیزی برای علاقه مندی ندارهنه احترامی نه حقوق مناسبی اگه خانواده حمایت میکنن فقط برای مهاجرت بیا ...

نه نمیزارن مهاجرت کنم 

نمیدونم چیکار کنم از رشته هایی که میارم این از همشون بازارکار ش بهتره ولی الان جس میکنم اصلا با اون صحنه های خونی و اینا روحیم خراب میشه

اگه نیاز مالی شدید نداری نروچون بیگاری میکشنبه جاش بشین زبان بخون و دوسال طرحتو بگذرون و سریع مهاجرت ...

از هزینه های مهاجرت خبر ندارم آخه شما میدونی؟ اگر میدونی میشا راهنمایی کنی

والا نیاز شدید خانواده حمایت نمیکنن اصلا باید خرجمو بدم بیمارستانی ک میرم ب صورت اضافه کاری حقوق میدن ساعتی ۷۰ ۸۰ اینا 

کاردانشجویی ساعتی ۲۰ ۳۰ ایناس

نه نمیزارن مهاجرت کنم نمیدونم چیکار کنم از رشته هایی که میارم این از همشون بازارکار ش بهتره ولی الان ...

ببین وزارت بهداشت هر دو سال استخدامی میزنه اگه درستو خوب بخونی قبول میشی

هوشبری تو پیراها تمیزتر از همس

مهندسی بهداشت حرفه ای هم رشته خیلی خوبیه

انصراف میخوای بدی؟موندم چیکار کنم

خون اینا ک عادت میکنی آدم استرسی ای هستی یا نه

نه میخوام برا کنکور تلاش کنم شاید فیزیو اوردم رفتم

بهرحال از هوشبری و اینا بهتره

بهتر یعنی بازار کار بیشتر 

از هزینه های مهاجرت خبر ندارم آخه شما میدونی؟ اگر میدونی میشا راهنمایی کنیوالا نیاز شدید خانواده حما ...

منم کار کردم یه بخش سبک برو 

نگران یاد گرفتن هم نباش در عرض دو هفته کامل اورینت میشی

ببین وزارت بهداشت هر دو سال استخدامی میزنه اگه درستو خوب بخونی قبول میشیهوشبری تو پیراها تمیزتر از ه ...

چی قبول میشم؟ پرستاری؟ امسال با کنکور میارمش 

هوشبری درسته میگن بازار کارش خیلی کمه و معمولا بیکارن؟