2777
2789

من الان خیلی حالم بده با یه مرد متولد ۶۸ ۱۳اشنا شدم من خودم متولد۱۳۶۶ م.اون هم جدا شده ۳ سال پیش من ۵ سال پیش جدا شدم . حس میکنم داره ازم سو استفاده میکنه شب که میشه میگع لبات بخورم .هی کم کم داره میره سمت سک.   س کامل   خودش که مشتاق نشون میده مثلا جویای حالمه .روزی چندبار باهام چت میکنه از گذشته اش میگه بی ریا و مهربون ولی .حس میکنم کار خاصی برام نکرده .. باهم فرسنگ ها فاصله داریم فقط تصویری حرف زدیم و تلفنی   تا الان از نزدیک ندیدم همو من یه دختر دارم اون بچه نداره .درکل خیلی از رفتاداش نشون میده واقعا من براش مهم هستم .هنوز شناخت کافی ازش ندارم شاید ادم که دست بزن داشته باشه فحاش باشه فعلا که هیچی ندیدم و طبیعیه دیگه دوریم ولی مثلا اگه بگم حالم بده تا نفهمه چرا ول نمیکنه . البته یه روز گفتم شارژم تموم‌شد ۱۰ تومنی برام فرستاد منم یه روز به بهانه ای براش  برگردوندم  سر یعدبحث  بعد گفت فهمیدم میخوای دینی گردنت نباشه اخلاقت میشتاسم .امروز یه مشکلی برام پیش اومد هی میگف حالا چیکارش کنیم. یا خیلی خبره شده چطور ادم خر کنه یا واقعا ادم مهربونه .یه بار گفتم من حوصله رابطه های بی هدف ندارم گفت خب میخوای  برای ازدواج  بیشتر اشنا بشیم اخه تو خودت نمیخوای گفتی راهمون دوره دختر دارم اینا

هدفت ازاین رابطه چیه؟

من خودم دلم میخواد ازدواج کنم واقعا ولی  .نکنه اولا از نزدیک مورد پسندش نباشم اخه دوسال ازم کوچیکتره.دوما ازدواج دوم گند نزنم دوباره. سوم دخترم چیکارکنم🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دلم میخواد ازدواج کنم واقعا ولی .نکنه اولا از نزدیک مورد پسندش نباشم اخه دوسال ازم کوچیکتره ...

هدفت روبراادامه مشخص کن اگه ازدواج هدفت نیست همین امشب تمومش کن اگه ازدواجه بابزرگترت مشورت کن درموردتردیدهات یایه مشاور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

هدفت روبراادامه مشخص کن اگه ازدواج هدفت نیست همین امشب تمومش کن اگه ازدواجه بابزرگترت مشورت کن درمور ...

خودمم. نمیدونم‌چه غلطی میخوام بکنم. ازدواج که چی بشه. نکنم که چی بشه دخترم‌۱۸ سالشه اون چیکار کنم

خودمم. نمیدونم‌چه غلطی میخوام بکنم. ازدواج که چی بشه. نکنم که چی بشه دخترم‌۱۸ سالشه اون چیکار کنم

گفتم که بایه بزرگترکه توروخوب میشناسه درمورداین مسائل حرف بزن مشاوره هم بروچقدزودمادرشدی؟چندسالگی ازدواج کردی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اره منم فک‌میکنم‌دروغه. اخه ادم یکی که میخواا د ۱۰ تومن شارژ براش میفزسته؟؟

کاری به شارژ اینا ندارم ولی خب کم کم که راحت شد باهات حرفای س .ک.س.یش بیشتر میشه و قصدی جز سو استفاده نداره 

و اینکه سعی کن امتحانش کنی مثلا دوروز پیام نده ببین چیکار میکنه اگه پیام داد بگو نتم تموم شده همراه بانکم خرابه الان اضطراریه بعد بگو برات نت بگیرن ببینم بیشتر خرج می‌کنه؟

اگه یه وقت دیدی درخواست کرد که تصویری س. ک .س کنین درجا بلاکش کن