2777
2789
عنوان

پزشکی کدوم شهر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس قبولیت تو ابادن بیشتره

شما که نمیدونی من کدوم استانم چطور میگید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

خودت بچه کجایی 

دزفول بین اینا ب نظرم بهتره چون زیر نظر دانشگاه جندی شاپور بوده و شهر خوبی هم هست امکانات تفریحی درمانی خرید همه چیش خوبه تمیز هم هست شهرش 

آبادان نرو خیلی گرمه و امکانات ش نصف دزفول هم نیس فقط اسم داره 

خرم آباد  نمی‌دونم 

.

شما که نمیدونی من کدوم استانم چطور میگید

اخه من میدونم ابادن شانس قبولیش بیشتره بخاطر همین میگم چون خیلیا میشناسم شانس قبولیشون تو ابادان بیشتر بود

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

منم لرستان اصلا خوب نیسمیگم کی بشه فقط در بیام ازش🥺😂

اره منم بدم میاد از اینجا ولی میگم نرم ابادان و دزفول بدتر از اینجا باشه

خرم اباد شهر منه خوب نیس اصلا دانشگاه علوم پزشکیش ریده

چرا عزیزم لطفا یکم بیشتر بهم بگو خودمم اینجام چرا بده علوم پزشکیش