2777
2789
عنوان

خیلی درد دارم

182 بازدید | 12 پست

سلام سال نو مبارک.من ۳ روز هست دخترم رو از شیر گرفتم.از اولشم شیرم زیاد بود الانم سینه ام به شدت پر از شیره حتی نمیتونم لباس بپوشم همینجوری شیر از سینه ام جاریه.چیکارکنم حالم خیلی بده درد دارم دوست دارم بچه ام شیر بخوره که ی کمی آروم بشه دردم.ولی اونم اصلا طرف شیر نمیاد

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمپرررس اب گرم،روزی چندباربروتوحموم بدوش زیراب گرم،چرک خوشک کن هم برودکترتابرات بنویسه زودترخشک بشه

آبجیم که میگه اصلا آب گرم نریز چون بیشتر میاد

اگه غرب تهرانی بیمارستان صارم دستگاه داره پول میگیره خالی میکنه شیرت و.

نه اصلا تهران نیستم شیرازیم

عزیزم شیر دوش بگیر تا یه هفته شبا بدوشش. من دکترم بهم گفت. دوشب دوشیدم سینه هام سبک شد دیگه تموم شد. درد وحشتناکی داشتم من. حتنا حتما بدوش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم شیر دوش بگیر تا یه هفته شبا بدوشش. من دکترم بهم گفت. دوشب دوشیدم سینه هام سبک شد دیگه تموم شد. ...

شیر دوش دارم.یعنی موثره؟دوباره شیر تولید نمیشه؟

نه اصلا تهران نیستم شیرازیم

یا شیردوش بگیر یا با چند تا بیمارستان تماس بگیر ببین کدومشون دارن.ارزش نداره بخری.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
شیر دوش دارم.یعنی موثره؟دوباره شیر تولید نمیشه؟

اره عالیه همین الان برو بدوش در حد سبک شدن. نه تولید نمیشه. روزی یه بار بدوش تا سبک بشه بعد دوسه روز دیگه خوب خوبی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره عالیه همین الان برو بدوش در حد سبک شدن. نه تولید نمیشه. روزی یه بار بدوش تا سبک بشه بعد دوسه روز ...

پس پاشم بدم.خدا شاهده بدون لباس نشستم الان

پس پاشم بدم.خدا شاهده بدون لباس نشستم الان

اره بدو بدو. بعدش دعام کن