سلام سال نو مبارک.من ۳ روز هست دخترم رو از شیر گرفتم.از اولشم شیرم زیاد بود الانم سینه ام به شدت پر از شیره حتی نمیتونم لباس بپوشم همینجوری شیر از سینه ام جاریه.چیکارکنم حالم خیلی بده درد دارم دوست دارم بچه ام شیر بخوره که ی کمی آروم بشه دردم.ولی اونم اصلا طرف شیر نمیاد
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
عزیزم شیر دوش بگیر تا یه هفته شبا بدوشش. من دکترم بهم گفت. دوشب دوشیدم سینه هام سبک شد دیگه تموم شد. درد وحشتناکی داشتم من. حتنا حتما بدوش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اره عالیه همین الان برو بدوش در حد سبک شدن. نه تولید نمیشه. روزی یه بار بدوش تا سبک بشه بعد دوسه روز دیگه خوب خوبی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....