2777
2789
عنوان

پسره دوستم رو بخاطر اینکه شبیه عکسش نبود پیاده کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6727 بازدید | 157 پست

خب خیلی فرق دارن

به دوستت فحش بده که خودشو متفاوت جا زده😐

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوم صورت لاغر زوایه قشنگتر چشما قد کف دست. دماغ باطری قلمی!!

ولی خودش چاق و چشماش هم تقریبا ریز لابد... 

خوب خودتونو بزارید جای اون پسر. 

کار بشدت معقولی در مقابل دروغ و تقلب کرده. 

می دونم خیلی ها با من مخالفن ولی پسره کار بدی نکرد

درسته که بهتر بود بعد از دیت تو چت بهش بگه نمی خواد دیگه ادامه بده ولی در هر دو صورت دوستت ناراحت میشد.

پسره فقط یه مقدار رک بوده.

خودت منطقی فکر کن.

خب اصلا هیچ شناختی از هم نداشتن و پسره فقط از رو عکس خوشش اومده که دیده اونم واقعی نبوده و همونجا قرار رو کنسل کرده.

دوستت هم درس بشه براش که دیگه عکس با ادیت نفرسته و خودش باشه.

فکر کن مثلا تو فکر می کنی قرار با یه پسر مو دار دیت داشته باشی ولی میری سر قرار میبینی پسره کچله.

خوشت میاد؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چجوری انقدر حاضرید جلوی کسی خودتون رو کوچیک کنید و خودتون رو چیزی که نیستید معرفی میکنید؟این توهینه هم به خودت که یعنی اونچه که من واقع هستم خوب نیست،و هم توهینه به طرف مقابل که تو عقل نداری بفهمی اینهمه فتوشاپ رو 

بعد یعنی شما انتظار نداشتی اون آقا تعجب کنه یا توی ذوقش بخوره؟

یا اون آقا این ناهماهنگی که بخاطر ادیت پیش اومده رو متوجه نشده و واقعا انتظار داشته همین شکلی باشی؟عجبا

ولی در کل آدمی که صرفا انقدر ظاهربین بوده همون بهتر که اول آشنایی خودش رو نشون داده