2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من آستانه نميشناسم فقط ميدونم با جنگل گيسوم ٥ دقيقه فاصله داريم

آستانه نه😅😅😅

استان

آهان بچه ها گفتن گیلان

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

تالشه..ماهم جاتون خالی رشت بودیم الان برگشتیم..ماسال و قلعه رودخان رو رفتیم..اما تالش رو نه..درختا هنوز قشنگ سبز نشدن دوس ندارم

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
تالشه..ماهم جاتون خالی رشت بودیم الان برگشتیم..ماسال و قلعه رودخان رو رفتیم..اما تالش رو نه..درختا ه ...

مركز خريد داره اينجاها

برا سوغاتي ميپورسم

دنيا دو روزه   

قلعه رود خان رفتم یک ساعت از پله هاش رفتیم بالا..لعنتی تمومی نداشت..از خستگی هلاک شدیم

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
تالشه..ماهم جاتون خالی رشت بودیم الان برگشتیم..ماسال و قلعه رودخان رو رفتیم..اما تالش رو نه..درختا ه ...

بابا زنگ میزدی میمومدم میدیدمت...پذیرایی میکردم ازت😍😁

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
مركز خريد داره اينجاها برا سوغاتي ميپورسم

تو قلعه رودخان که اولش پر از مغازه بود..صنایع دستی و عروسک و این چیزها..فومن کلوچش معروفه..لاهیجان و اون طرف ها کلوچست سوغاتیش..

بابا زنگ میزدی میمومدم میدیدمت...پذیرایی میکردم ازت😍😁

☺☺فدات شما لطف داری قربانت برم☺😍😍😍