2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم درگیرشدم قلبم داره تند میزنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2624 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر ظهره کسی نبود کگلم میشه گزارش بزنی

زدم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
هرجا تونستی منو تگ کن بگو چکار کردی ک همسرت الان همراهت و کنارته

عزیزم چنتا خواهرشوهر داری و مادرشوعرت رفتارش چطورع

کلا مشکلتون‌چیه

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
نه ۷سال پیش اینا ۵نفر بودن مادر سر دسته با ۴دختر یه ۵سالی تو زندگیم حکمفرمانی کردندوساله قطع رابطه ا ...

خب چرا خونه تون رو عوض نمیکنید؟

اینطوری که صبح تا شب جنگ اعصاب دارین

چطوری تحمل میکنید ؟

دیوونه میشه آدم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم چنتا خواهرشوهر داری و مادرشوعرت رفتارش چطورعکلا مشکلتون‌چیه

کلا مشکل اینه ک من هرکار میکنم ازش حرف درمیارن و ب شوهرم گله میکنن و شوهرم میاد با من دعوا میکنه مثلا برم اشپزی کنم میگن گند زدی ب گوشت و مرغمون نرم اشپزی کنم میگن اره خانم ادعا ریاست داره نشسته ازش پذیرایی کنبم و در دو حالت شوهرم میگه چرا اونا از تو پذیرایی کنن دعوا میشه یا میگه چرا غذا رو خراب کردی دست پا چلفتی چرا بدمزه بود و دعوا میشه این ی مثال کوچیک

کلا مشکل اینه ک من هرکار میکنم ازش حرف درمیارن و ب شوهرم گله میکنن و شوهرم میاد با من دعوا میکنه مثل ...

عزیزم مال تو با من فرق داره مشکلت

تاااا میتونی ب همسرت محبت کن مثل پروانه دور شمع

از خانوادش بد نگو از قضا خوب بگو

وقتی اونا گله میکنن شوهرت حرف میزنه بگو عه اره راس میگی خودشه وفلان رد کن بره زندگیتو بکن

هروقتم گله داشتی اول از خانوادش تعریف کن بعد گله  اتو بگو

رفت وامدتو باهاشون کم کن

ی روز کمدتو بریز ی روز لبلس بشور ی روز اشپزخونه

بگو‌وسواسی شدم

همش الکی خودتو سرگرم بشور بساب کن الکی

یجوری روال رو بنداز ک هفته ای یبار بری خونشون  سنگین باش کم حرف بزن کلا زیاد قاطیشون نشو‌کاری گفتن بگو چشم وانجام بده

بد شد گلع کردن بگوتوانم این بودکلا با بیخیالی سیر کن

خواهر گلم من اگه مدام خوبی اونارو بگم و بدیشون نگم شوهرم میگه اره حق با خانوادمه زهرا خرابه نگاه کن ...

نه اونجور ک

ببین تو فعلا رشته احترام بینتپن از بین نرفته

من مادرشوهرم بهم گفت تو بادامادمونی

منم گفتم تو تا فلان وقت زیر بابام بودی

دراین حددددد

گفتن 

خیلی اروم باش من میگم من چندین سال مدارا کردم

من اخرشم

من مطمعنم دیگ خوب نمیشیم درس نمیشیم ب این مرحله رسیدیم

نمیگم ک اونجوری تعریف کن

مثلا مادرشوهرت مریض بود

ی کاسه اش درس کن

بگو عزیزم مامان حالش خوب نیس خیلی نگرانشم از صب سبزی پاک کردم کارامو ول کردم  این اشو ببر بده مامان بخوره سر پا بشه  فردا خودمم ی سری میزنم

میره پتیین مادرشوهرت میگ چرا خودش نیومد حالمو نپرسید اونموقع زنگ تو مغز شوهرت زده میشه

چ خوب اینا آبرو براشون مهم بوده ک کار بهت ندارن وگرنه بی آبرو بودن لذت میبزدن از دعوا

عزیزم اولا رفت وامدو بطور نامحسوس واروم با برنامه کم کن

میبینی قطعی برق

یا یارانه

یا این کمک معیشتی برا مردم جا افتاد؟

یااین گرونیا

چون از کم شروع کردن ومداوم

مردم بهش عادت کردن

از کم شروع کن عادت بده

بشه قانون نانوشته ک زهرا فقط پنجشنبه ها ظهر اینجاس