2777
2789
عنوان

رتبه یک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 172 پست

وااای برگام ازنظرا ریخته

من از حواشی رتبه یک خبر ندارم فقط میدونم پدر مادرش متخصصن

ولی خب که چی؟ چون شرایط خوب داشته ( که نا از جزئیات زندگی کسی خبر نداریم) رتبه ۱ کشور بودنش بی ارزشه؟  

وااااییی برگام

اینهمه حسادت و عقده برای چیه آخه

پای وتی

خدا به همه آرامش و عقل بده تا انقدر سرشون تو چیز بقیه نباسه😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون کاملا درسته و نمیشه منکرش شداما حرف من اینکه چرا این همه ادم که خرج کنکورشون میکنن به جایی نم ...

منم گفتم عزیز 

که ایشون ترکیبی از تلاش و هوش و پول رو داشته

فقط پول نبوده وگرنه به قول شما زیادن کسایی که خرج میکنن و تهشم رتبه خوبی نمیارن

البته که واقعا مردم ما حسادت دارن دلیلشم همونه که گفتم کم کم اینجوری شدن

ولی خب ایشون بیشتر به خاطر تبلیغات بیش از حدی که میکنه داره هیت میگیره

دروغه والا من که هر لحظه میبینم یه کانال جدید اومده گفته متشکرم از استاد فلانی بالغ بر ۴۰ استاد معرف ...

نمیدونم والاع من مصاحبه مازش رو که دیدم این حرفارو زد ...
میگن خیلی سبز و گاج خب اینا فقط ازمون هست
برادر من تازه رتبش سه رقمی بود تمام ازمون هارو میداد دیگه ایشون رتبه یک هست صددرصد تو تمام ازمون ها شرکت میکرده

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

به هر حال همه چی پولهاگه پول داشته باشی همه جور هزینه میکنی پس در نتیجه تلاشتم بیشتر پیشهدرسته من از ...

نه همه چی پول نیست بخش بزرگیش  اره پول هست ک کتاب بگیرن کلاس مشاوره ازمون اره اینا هست

ولی بخش اصلی تلاشه و مشتکار

پسر عمه خود من کلی هزینه شد براش ولی نمیخوند

عرضه داشته درس خونده بین درسش مسافرتشم هم رفته . نه من فامیلیش نیستم فقط خندم میاد ادمایی ازش انتقاد ...

پولش که هیچی گفتم نوش جونش زحمت کشیدن پولدار شدن حقشونه خرج کنن برن هر جا دلشون میخواد بگردن ولی نیاد بگه من نه کلاس رفتم نه محتوا فقط کتاب درسی بوده این زور داره که تو روز روشن داره دروغ میگه کم کم ۱ میلیارد خرج کرده برای کنکورش که اونم نوش جونش ولی دروغ نگه که زور داره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
مهم دروغگو و پول پرست بودنشه چطور کل استادا و موسسات و آزمون ها رو شرکت کرده مگر اینکه خدا روزهای ۳۰ ...

این حرفات کاملا درسته عزیزم
ولی بازم از اینکه تلاش کرده و رتبه یکه چیزی کم نمیشه

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

منم پدرم کارمنده بارها شده استرس پول کلاس و مشاوره داشته باشم ولی مگ اون حق منو خوردهچون باباش پولدا ...

ولی من هیچوقت پولم ب کلاس و مشاوره نرسید

پس میتونم بگم اون با پولش عدالتو اجرا نکرده

من نمیگم میمرد میگم اگه ی پولدار حقشه کسی ک سهمیه داره هم حقشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣