2777
2789
عنوان

بیاید زیبا فکر کنیم😍💞

66 بازدید | 6 پست

راستش من ۲۲ سالمه 

ب لحاظ خانوادگی مشکلی ندارم، چهرم خوبه و... خاستگار داشتم تاالان اما جور نشده 

پسر فامیلمون دوبار عقد کرده و جدا شده

بمن پیشنهاد ازدواج داده یه هفته ای هست

روزی ک بهم اینو گفت اننننقد بهم بر خورد ، همون لحظه پاشدم رفتم، گفتم چطور ب خودش اجازه داده ب من پیشنهاد ازدواج بده بااون سوابقی ک داره، چطور خودشو در حد من دونسته؟ 

اما چند روزه دارم ب این فکر میکنم مگه گناه کرده ک دوبار جدا شده؟ چرا من باید قضاوتش کنم، ممکنه خودش ادم خوبی باشه بد شانسی اورده، اصلا ممکنه همین الان ادم خوبی باشه و بهترین مرد جهان اما من ندونم 

یلحظه با خودم گفتم شاید خود من جدا شده باشم، دیگ اون موقع یه پسر باید بگه این چون جدا شده در حد من نیست؟ 

ادم هارو قضاوت نکنید، بهشون فرصت جبران بدید، بهشون فرصت بدین خودشونو ب شما ثابت کنن

خودتونو بزارین جای اون ادم، دلتون میخاد دربارتون اینجوری فکر کنن

ادم هارو با لحظه حالشون بسنجین 

اینم بگم من نمیگم جدایی بی تاثیره، ممکنه اصلا قبح طلاق برا طرف ریخته شده باشه و ازدواج براش مثل یک بازی باشه

اما ب ادم ها فرصت بدین، ممکنه خوب باشن و ما ندونیم

اکثر تاپیک هام راجب مثبت اندیشیه بخونید 😍

خوبه

مثبت اندیشی خوبه قضاوت نکردنم عالیه

ولی

۲ بار عقد و جدایی نیاز به فکر کردن بیشتر داره.

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی ممکنه مشکل از خودشون باشه

مثبت اندیشی ی چیزی تباه کرد اینده بخاطر مثبت اندیشی ی چیز دیگه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گاهی ممکنه مشکل از خودشون باشهمثبت اندیشی ی چیزی تباه کرد اینده بخاطر مثبت اندیشی ی چیز دیگه

باید طرفو بشناسی دیگ 

من خودم بخدا بشدت پارانویید دارم و مشکوکم ب همه چیز

اما بعد یمدت گفتگو قشنگ ادم میغهمه طرف چ اخلاقی داره، خوبع بده 

باید طرفو بشناسی دیگ من خودم بخدا بشدت پارانویید دارم و مشکوکم ب همه چیزاما بعد یمدت گفتگو قشنگ ادم ...

ادما همیشه قشنگ حرف میزنن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️