2777
2789
به نظرم یه فرصت دیگه بده چون عقد کردین و بینتون علاقه هست و حیفه به همین راحتی تموم بشه زندگیتون. به ...

اعتماد ندارم دیگ بهش میترسم ازش چون تهدید می‌کرد ک بعد عروسی روزگارت سیاهه 

اعتماد ندارم دیگ بهش میترسم ازش چون تهدید می‌کرد ک بعد عروسی روزگارت سیاهه

ببین مشاور کارش همینه ، وقتی حرف بزنه باهاتون میفهمه که حرفای همسرت از عصبانیته یا جدی تهدیدت کرده . بعد هم اگه خیلی نگرانی میتونی یه شرط دیگه هم براش بذاری که حق طلاق رو به خودت بده . اینجوری اگه دور از جون دوباره مشکل پیدا کردین راحت جدا میشی 

ولی این رو هم بگم ، همه چی رو یه طرفه نبین ، بعضی وقتا دو طرف توی دعوا و تلخ شدن زندگی نقش دارن ، برای همین هر دو طرف هم باید رفتارشون رو تغییر بدن تا زندگیشون خوب بشه . نه که یه نفر بگه نه من همینم که هستم ولی همسرم باید رفتارش کامل درست بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم یه فرصت دیگه بده چون عقد کردین و بینتون علاقه هست و حیفه به همین راحتی تموم بشه زندگیتون. به ...

و این فرصت دومشه اگه دوباره فرصت بدم میشه بعدعروسی و اونجا برگشتن سخت میشه با اون همه وسایل

و این فرصت دومشه اگه دوباره فرصت بدم میشه بعدعروسی و اونجا برگشتن سخت میشه با اون همه وسایل

ببین ارزش زندگی و خوشبختیت خیلی بیشتر از اینه که نگران برگردوندن وسایل جهیزیت باشی . همیشه وقت برای جدا شدن هست ولی اون موقع دیگه مثل الان بین عقل و دلت گیر نمیکنی . میگی من هر کاری از دستم براومد کردم اون نخواست

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین مشاور کارش همینه ، وقتی حرف بزنه باهاتون میفهمه که حرفای همسرت از عصبانیته یا جدی تهدیدت کرده . ...

درسته ولی اون میگه تو خودتو درست کن من درستم 

ده بار پیام داده بیا آشتی کنیم ولی دلم راضی نمیشه

درسته ولی اون میگه تو خودتو درست کن من درستم ده بار پیام داده بیا آشتی کنیم ولی دلم راضی نمیشه

برای همین میگم حتما شرط براش بذار که برید پیش یه مشاور خوب ، هر دو نفر هم برید ، بالاخره هر دو ممکنه یه سری اشتباهات داشته باشید که مشاور کمکتون میکنه متوجه اشتباهتون بشید و بهتر کنار بیاید با هم .

برای همین میگم حتما شرط براش بذار که برید پیش یه مشاور خوب ، هر دو نفر هم برید ، بالاخره هر دو ممکنه ...

دلم سرد شده حس میکنم دیگ همو دوس نداریم فقط وابسته بودیم 

اونم برا مهریس ک میگه طلاق نگیر

دلم سرد شده حس میکنم دیگ همو دوس نداریم فقط وابسته بودیم اونم برا مهریس ک میگه طلاق نگیر

نه عزیزم ، اگه واقعا اینجوری فکر میکردی دو دل نبودی برای جدایی . همین که میگی عقلم میگه برو دلم میگه بمونه یعنی جدا از هر چیزی که به خاطر ناراحتیت میگی ، ته دلت هنوز فکر میکنی که دوست دارید همدیگه رو 

ببین زندگی با شک خیلی سخته ، الان شک داری که بمونم نکنه دوستم نداشته باشه و به قول خودت فقط وابسته بوده و از ترس مهریه میگه نرو . طلاق بگیری هم مطمئن باش دائم توی دلت میگی نکنه واقعا دوستم داشت ، نکنه اشتباه کردم که فرصت دوباره ندادم و این فکرا .

پس بهترین راهت اینه که شانس آخر رو به زندگیت بدی ولی عاقلانه . یعنی با همون دو تا شرطی که بهت گفتم . اینجوری دیگه تکلیفت برای خودت مشخصه بقیه عمرت به حسرت یا فکر و خیال نمیگذره

نبودم

این چه حرفیه دختر خوب . زندگی بالا و پایین زیاد داره ، فقط هم شما نیستی ، برای همه همینه ، مثلا یکی از آشناهای ما هفته دوم ازدواجش ، شوهرش غرق شد ، همون موقع هم فهمید حامله هست . بنده خدا خودش موند و دو هفته زندگی و یه بچه که باید تنهایی بزرگ کنه . چیکار میشه کرد به جز ادامه دادن 

حالا برای شما یه بحث و دعوایی پیش اومده توی زندگیت ، احتمالش زیاده حل بشه ولی فرض کن حل نشد ، خوب راهتون رو جدا میکنید و هر کس میره دنبال زندگیه خودش . البته ان شاالله به اونجا نمیرسه ولی اگه رسید هم چرا ناامید بشی ؟ اینهمه زن امروز توی جامعه هست که به هر دلیلی طلاق گرفتن و هنوز دادن ادامه میدن ، شما هم هیچی کمتر از اونا نداری. البته من فکر میکنم ان شاالله به اونجا نمیرسه و حل بشه مشکلتون

این چه حرفیه دختر خوب . زندگی بالا و پایین زیاد داره ، فقط هم شما نیستی ، برای همه همینه ، مثلا یکی ...

اصلا ب آشتی فکر نمیکنم فقط طلاق جلو چشممه همه عروسی رو کنسل کردم لباس دیجی و همه  

اصلا ب آشتی فکر نمیکنم فقط طلاق جلو چشممه همه عروسی رو کنسل کردم لباس دیجی و همه

دیگه اگه انقدر جدی تصمیمت رو گرفتی که هیچی ولی به نظرم خوب بود یه مدت زمان میدادی به خودت تا آروم بشی و احساسی تصمیم نگیری . چون بعضی وقتا آدم تو عصبانیت یه کاری میکنه ، یکم که زمان گذشت و آروم تر شد ، میبینه راه حل های بهتری هم بوده

دیگه اگه انقدر جدی تصمیمت رو گرفتی که هیچی ولی به نظرم خوب بود یه مدت زمان میدادی به خودت تا آروم بش ...

خب زمانی ندارم ده روز دیگ تاریخ عروسیمه میخام چیکار کنم