2777
2789

اول بگم نزدیک چهار ماهه اقدام کردم

من اون اولا خیلی بی تابی میکردم وابستگی داشتم حالم خراب بود به بهونه های مختلف و الکی به شوهرم پیام میدادم...جواب خشک بهم میداد میگفت پیام نده  تا انقدر پیامای الکی دادم اومد دم خونمون دادو بیداد 

منم دیگ پیام ندادم روز به روز از وابستگیم کم شد الان نزدیک دوماهه هیچ پیامی ندادم 

شوهرم چند روز پیش یه پولی به عنوان نفقه زد و بهم اس داد نفقه شهریور ج ندادم دوساعت بعد از واتساپ همون پیام رو داد بازم ج ندادم 

دیروزصبح پیام داد تو پولو برگردوندی؟ سین نکردم

دیشب دیدم استوری معنی دار گذاشته استوریشو باز نکردم ولی متنش این بود که پسری که فرصت دوباره بهت میده قطعا دوست داره قدرشو بدون چون پسرا جوری میزارنت کنار که انگار نبودی 

چون من یبارم اقدام کرده بودم ولی آشتی کرده بودیم

شوهرم فک میکنه اونکه به من فرصت داده🤦🏻‍♀️

ولی دیدم حتی تلاش نکرده رفتارشو بهتر کنه دوباره اقدام کردم 

به نظرتون دنبال بهونه ست دنبال اینه سرحرفو باز کنه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلتون سر چیه ؟

میل به طلاق داری خودت یا نه؟

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بنظر من دنبال بهانه است برای آشتی اگر بچه دارین بخاطر اون بچه هم که شده یک فرصت و تنفش دیگه ای به زندگی مشترکتون بده

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

استوریش رو باز نکردی ، پس چطوری خوندی؟؟؟؟

همسرت چرا میاد دم خونه داد و بیداد؟؟؟ خب بلاکت کنه

چرا انقدر بچه گانه صحبت میکنی؟ 

دوتا آدم عاقل و بالغ بخوان جدا بشن ، جدا میشن

نخوان جدا بشن با هم صحبت میکنن

این صحبتهای بچه گانه چیه میگی من اس دادم ، اون اس داد ، استوری گذاشت

دارین جدا میشین اصلا چرا اینستای هم رو دارین؟

دیگه هیچ چیزیتون به اون یکی مربوط نیست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی