2777
2789

اگ شماره دارین ک اک نی نی سایت باهاش درس نکردین تعویض شماره میکنم اکو برا خودتون ببرین هزینشم میدم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

نمترسی دردسربشن برات؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمترسی دردسربشن برات؟

شماره خودشونه فقط چنتا تاپیک اضافه تو کاربری هس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دلیلت چیه این ریسک میخوای بکنی؟؟؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

ینی چی

ینی اک واگذار میشه ب شخص دیگه با شماره ی خودش تعویض میشه،محتوای بدیم توش ندارم

که چی بشه؟اکانتات رو برای خودت نگه دار و از کسی هم نگیر. این کار به شدت خطرناکه.

تاپیک شخصی توشه میترسم خانوادم بفهمن

دلیلت چیه این ریسک میخوای بکنی؟؟؟

تاپیک شخصی دارم توش اگ خانوادم برن تو اکانتم بدبخ میشم

خب هرکی هرکاری بکنه و اگه فحاشی کنه یا حرف دردسرسازی بزنه میرن سراغ صاحب سیمکارت

سیم کارت خودشه تعویض شماره میکنیم

کلا تاپیک شخصی نزن اینجا. برو با چت جی پی تی حرف بزن ولی اینجا نگو

قبلنا گفتم دگ کاریش نمیشه کرد

ینی اک واگذار میشه ب شخص دیگه با شماره ی خودش تعویض میشه،محتوای بدیم توش ندارم

نکن

اون تاپیکاییم ک فک‌میکنی لو میره لو نمیزه هزارنفر مشابه تو گذاشتن و سایت کلی مخاطب دارع کی ب کیه

تاپیکاتو قفل کن

+خدایاشکرت🤍