2777
2789

تو خواب دیدم شوهرم سیب قرمز میخورم بعد دیدم تو حموم هستم شوهرم به من دوتا کیسه میده یکیش سیب قرمزه و یکیش هم انگور زرد شیرین هست ۱ثانیه نمیشه به انگور ها مورچه میریزن زود منم میشورم 

و همچنین اقدام به بارداری ام رفته بودم سونوگرافی احتمال بارداری داده خیلی میترسم این. خواب رو دیدم

عزیزم تا قبل اینکه بخونم نوشتی تس بارداری دادی..میخواستم بگم که بارداری حتما..

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا قبل اینکه بخونم نوشتی تس بارداری دادی..میخواستم بگم که بارداری حتما..

نع فعلا ندادم ۱۱ام روز موعودم هس منتظرم ببینم چی میشه از وقتم بگذره تسن بدم

سیب ومیوه شیرین انگور نشانه خبری خوش و با شگونه

ان شا الله که خیره

خبرهای خوشی تو راهه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نع زرد

خوشبحالت انگار تعبیرش فرزند نیک میشه

درمورد رنگها اینو میدونم سیاه علامته مرگه زرد بیماری ولی برای شما که خوبه میشه فرزند نیک

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

واقعا ۱۹سالته ؟؟

کی به دنیا میاد ؟؟خوابت تعبیر خوبی داره خوش به سعادت

من که فرزند نیکی برای مادرم نبودم وگرنه زنده بود از خودم متنفرم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

واقعا ۱۹سالته ؟؟کی به دنیا میاد ؟؟خوابت تعبیر خوبی داره خوش به سعادتمن که فرزند نیکی برای مادرم نبود ...

تازه میرم ۲۰ سالگی 

چرا هستی به خودت اونطوری نگو به خودت احترام بزار همه ام بهت احترام میزارن عزیزم اعتماد به نفست بالا باشه همه چیز حله جانم

تازه میرم ۲۰ سالگی چرا هستی به خودت اونطوری نگو به خودت احترام بزار همه ام بهت احترام میزارن عزیزم ا ...

نمی تونم 😔😔 چون ..

برای همه خودمو کشتم ولی از مادر خودم غافل بودم مادرم نه توقعی نبود ونه سختگیر 

اگه بود ...الان زنده بود 

نمی تونم 😔😔 چون ..برای همه خودمو کشتم ولی از مادر خودم غافل بودم مادرم نه توقعی نبود ونه سختگیر اگ ...

هئ شانس یه چیزه دیگه هس 

منم مثل تو به همه خودمو میکشم راضی باشن ازم ناراحت نباشن از من بعد فهمیدم فقط خودم کوچیک میکنم خورد میکنم بعد مثل همه سنگدل شدم با همه مثل خودش هستم به زور سلام هممیکنم🤕😔😔