2777
2789
عنوان

بدون خدافظی رفتن

84 بازدید | 16 پست

هیچوقت بدون خدافظی یهو نرید،

مثلا یهو بلاک نکنید، یهو جواب ندید.

رک بگید فلانی من به این دلیل ترجیح دادم دیگه در ارتباط نباشیم.خدانگهدار

نمیدونید بدون خدافظی رفتن چه بلایی سر ادم میاره تو سر ادم کلی سواله بی جواب میمونه و ذهنش درگیر میشه یه جوابی پیدا کنه که چی شد چرا رفت و چون رابطه رو تموم شده نمیبینه همش منتظره یه خبری از طرف بشه این خیلی بده.

با دوست صمیمی بدون خداحافظی قطع رابطه کردم نتونستم بهش بگم حرفهاش آزارم میده اونم یه تایمی مدام پیام ...

وای نکن اینکارو باید بهش میگفتی باور کن روان طرف نابود میشه میگه چی شد یهو رفت همش دنبال چرائه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوست صمیمی بدون خداحافظی قطع رابطه کردم نتونستم بهش بگم حرفهاش آزارم میده اونم یه تایمی مدام پیام ...

خواهش میکنم ازتون هیچوقت اینکارو با کسی نکنید دلیلشو بگید و خدافظی کنید

چقدر شبیه من و دوستم....

گناه داره نباید اینکارو میکردی

طرف همش از خودش میپرسم خطام کجا بود

ایراد کارم کجا بود ولی نمیدونه مشکل چی بود

پس مشکلو بگو حداقل ذهنش براش سوال نشه، ذهنش آروم شه بعد خدافظی کن

گناه داره نباید اینکارو میکردیطرف همش از خودش میپرسم خطام کجا بودایراد کارم کجا بود ولی نمیدونه مشکل ...

اون با من اینکار. کرد عزیز و همین سوالات تو ذهن منم بود

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛
وای نکن اینکارو باید بهش میگفتی باور کن روان طرف نابود میشه میگه چی شد یهو رفت همش دنبال چرائه هست

نه نابود نمیشه باورم نمیشه آدمی با سیاست و زرنگی اون ندونه چی میگه .اون زندگی موفق خودش رو خداروشکر داره فقط با حرفهاش منو آزار میداد 

مثلا چی میگفت؟!

چکار مبکنی سرکار رفتی ازدواج کردی و...بنظرم هیچ حرف مشترکی دیگه نداشتیم. مگه شرایط من از یک هفته به هفته ی دیگه تغییر میکنه .خیلی حرفهای دیگه که نمیخوام بگم