2777
2789

من ساال ۹۵ ازدواج کردم تقریبا  سه سال

شوهرم یه خواهرزاده پسر داره که ۱۵ سالشه خیلی شوهرمو دوست داره کلا تو حلق داییشه  من حسودیم میشه فکر و ذکر شوهرمم همش اونه الان تعطیلات پیش ما هستن شوهرم ب کلی عوص شده بامن محلم نمیذاره دعوام میکنه چیزی میخورن با خواهرزادش تعارفم نمیکنن و حتی شبا هم پیش اون میخوابه  و دیر میخوابن. ب کلی منو فراموش کروه شوهرم 

خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم همسرم متوجه رفتار غلطش بشه حتی نسبت ب احتمال بارداری من هم بی تفاوت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه مث شوهر من....منکه دو سال تحمل کردم ولی اخر شدید دعوامون شد...الانم سه روز قهریم خفن.... خیلی بده.تحمل قهرشو ندارم ولی اصلا محلم نمیده. اما باز خوشالم حرفمو زدم

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.

یجارگیرش بیار پسر رو.....بهش بگو کمتر مزاحم ما شووو...اه

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.

هرچقد سکوت کنی بدتره. برا من ک هی پروتر شد. الانم حق داده ب خودش...قهرم کرده

چن روزه دیگه میره یه کم تحمل کن خودتو بد نکن .اخم و تخمم نکن که شوهرت بخواد باهات بد بشه و توی ذهنش بمونه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

منم یادمه یبار چنین تاپیکی زدم. علاقه شوهرم به برادرزادش.

عزیزم بازم خداروشکر شما فقط تعطیلات وضعت اینطوریه. منکه کل سال شوهرم هر وقت اونو ببینه اینکارارو میکنه. حالا ما بچه دارشدیم برادرشوهرم یک هزارم شوهرم هم محبت به بچم نمیکنه ها

تحمل کن تا برن، بعد که اومد سمتت بگو چه عجب...  حرفاتو بزن فقط زبون خوش یادت نره که وقتی با لحن بد بگی فقط متوجه بدی لحنت میشه و لاغیر اصلا متوجه منظورت نخواهد شد

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

حالا زندایی منم اینجور حرص میخوره؟؟؟من دابیم وقتی مببینم فقط میچلونم.😒😒😒بهش میگم دایی دیگه پیر شدم تو رو خدا ولم کن  گردنمو بیشتر فشار میده محکمتر ماچ مبکنه البته بگم سالی دوبار مببینیمش. دختراش ک بیچارها میسوزن حسابی ولی من چکار کنم داییه دیگه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید