یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر سابقم کایه درد داشت کلی داروی گیاهی کوهی قاطی کردم بهش دادم خورد دارو هم گرم بود و تو بدن شروع میکرد له جوشیدن ی درد شدیدی که گرفتش دیگه بعدش بردمش دکتر دکتر خم گفت سنگ کلیه داره و اون یکیش افتاده یکی دیگه هست که با دارو رفع میشه
جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
من ورزش کردم بپر بپر زیاد کردم همون لحظه احساس کردم کلیه م درد میکنه دیگه تا شبش انقد درد زیاد بود انگار درد زایمان بعد سونو دادم تا سنگ دارم وتو لوله مثانه س یعنی نزدیک دفع بهم گفتن طناب بزن شوهرت تا میتونه بزنه دارو هم داد ولی همین طناب خیلی تاثیر داره ولی بستگی به سایزش داره