2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

192 بازدید | 26 پست

خانم ها یی که دیابت بارداری دارید .

امروز قند ناشتا م100 بود 

در حالیکه شب ها چهار واحد انسولین می زنم .

یعنی دستگاهم درسته یا بهش شک کنم ؟ 

آیا واحد انسولین رو اضافه کنم ؟ 

تو رو خدا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیابت بارداری داشتم ولی با رژیم غذایی رعایت کردم البته ی جور شکنجه 

من به خدا رژیم هم رعایت می کنم .

دیروز دو ساعت پیاده روی کردم . نان فقط سنگک . برنج فقط قهوهای. سیر و پیاز و کدو هر روز . میوه کم . شیرینی جات و قند و شکر و مربا و عسل کاملا حذف .

خرما زاهدی دو تا در روز .

تازه با انسولین قند ناشتا100 

😵😵😵😵😵😵😵😵😵

من آزمایشات هفت ماهگی انجام ندادم علائم دیابت بارداری چیه

شب تاریک و ره باریک و ما مست/قدح از دست ما افتاد و نشکست/نگهدارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دقیقا منم مشکل شمارو دارم. الان شب ۱۲ واحد میزنم امروز ۱۱۸ بود ناشتا . باید دکتر دوز داروتو عوض کنه ...

مال شما از کی شروع شد ؟ قبلا کنترل بود آیا ؟ از کی انسولین می زنید ؟ 

خوش به سعادت تون نزدیکه زايمانتون 

مال شما از کی شروع شد ؟ قبلا کنترل بود آیا ؟ از کی انسولین می زنید ؟  خوش به سعادت تون نزدیکه ...

من از اول قند داشتم اما نه به این شدت . مثلا ناشتام ۹۶ بود . الان یه ماهه انسولین میزنم. از ۴ واحد شروع کرده الان شب ۱۲ واحد میزنم باز فرقی نداره البته عیده و پرخوری . 

من از اول قند داشتم اما نه به این شدت . مثلا ناشتام ۹۶ بود . الان یه ماهه انسولین میزنم. از ۴ واحد ش ...

نه به خدا من غلط کنم پرخوری کنم اما درست نمی شه. خدا کنه نی نی هامون مشکلی پیدا نکنند . بریدم به خدا .

مگه دو ساعت پیاده روی کمه آخه ؟ 

نه به خدا من غلط کنم پرخوری کنم اما درست نمی شه. خدا کنه نی نی هامون مشکلی پیدا نکنند . بریدم به خدا ...

گاهی پیاده روی تاثیر نداره . رو نی نی خیلی تاثیر داره . سعی کن به دکترت بگی دوزشو برات درست میکنه نگران نباش اونقد برو دکتر تا درست شه . وقت داری . برای سلامتی بچه منم دعا کن ممنون