2777
2789
عنوان

کسی هست که هیچی بلد نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست
با عرض معذرت از اون هایی که بهت این حرفها رو میزنن یه تو دهنی بزن به همه 🫤🫤🫤🫤خب اگر نری و بشینی ...

کسی ک اینو میگه شوهرمه 😂چجوری میشه برنامه هارو از شوهر مخفی کرد یا تو دهنی زد بهش

میگه برو باشگاه!!! ک افسرده نشی حوصلت سرنره.

هیکلمم خوبه هرجفتمون میدونیم حیفم میاد بجای اینک یه هنری یاد بگیرم پول ساز باشه برم باشگاه گوشتای نداشتمو آب کنم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمم چرا باید ب کسی بگی؟ چرا نظر بقیه مهمه چرا باید حتما کسی حمایت کنه ک سمت علاقت بریرا خودتو مح ...

خب من الان ناخن کاری دوس دارم. کلا کارای ارایشگاهی دوس دارم و مطمئنم ک زود یاد میگیرم ولی همسرم میگه من از اینک تو محیط ارایشگاهی کارکنی بدم میاد. یا کلا با سرکار رفتن مخالفه و با هیچگونه قیل و قالی راضی نمیشه. خب من خودمو محدود کردم ؟

کسی ک اینو میگه شوهرمه 😂چجوری میشه برنامه هارو از شوهر مخفی کرد یا تو دهنی زد بهشمیگه برو باشگاه!!! ...

باشگاه برای سلامتی و روحیه تون خوبه 

فقط برای لاغری نیست 

و اینکه چرا باید اطرافیان تایید کنند تا به کار و حرفه ای شروع کنید؟

اول از همه برید آموزش رانندگی

بعد خیلی کارها و رفت و آمدها آسونتر میشه

خب من الان ناخن کاری دوس دارم. کلا کارای ارایشگاهی دوس دارم و مطمئنم ک زود یاد میگیرم ولی همسرم میگه ...

خب کار دیگه کلاس دیگه

تفریحی چیزی 

تو‌میتونی تو خونه ام میزکار بگیری ناخن کاری ی تایمی از روز انجام بدی ببین خیلی راه هس 

خب کار دیگه کلاس دیگهتفریحی چیزی تو‌میتونی تو خونه ام میزکار بگیری ناخن کاری ی تایمی از روز انجام بد ...

همیشه لای حرفاش میگه کلا میترسم دست تو جیب خودت بره دیگه منو محل ندی 😐

کسی ک اینو میگه شوهرمه 😂چجوری میشه برنامه هارو از شوهر مخفی کرد یا تو دهنی زد بهشمیگه برو باشگاه!!! ...

شوهر😬🙈 

چنان فعل رو جمع بستی بودی آخه گفتی میگننن😅 گفتم لابد فک و فامیل میگن

باشگاه هم خوبه 

لازم نیست برای ای لاغری بری که 

برو مربی شو تو یه رشته ای 

تو پولش رو بگیر برو هر چی میخوای ثبت نام کن چه هنر چه ورزش ولی با شوهرت درد و دل نکن که بزنه خراب کنه روحیه ات رو 😅

شوهر😬🙈 چنان فعل رو جمع بستی بودی آخه گفتی میگننن😅 گفتم لابد فک و فامیل میگنباشگاه هم خوبه لازم نی ...

کسای دیگم میگن ولی اونارو اصلا اهمیت نمیدم تنها کسی ک باید رضایتشو جلب کنم همین شوهره وگرنه اونا تو زندگیم نقش پررنگی ندارن.

اینم ک راضی نمیشه

واسه تفریح چیزای زیادی هست

ولی دلم مهارت میخاد حتی با مهارتم مشکل داره میگه اخرش سرکار میری منو محل نمیدی