2777
2789
عنوان

کسی هست که هیچی بلد نباشه

130 بازدید | 26 پست

واقعا کسی هست؟ من ب شدت اعصابم خورده. بجز خونه داری و اشپزی هیچی بلد نیستم. حتی رانندگی. اینهمه زن مستقل میبینم فقط حسرت میخورم 

نه که تنبل باشم از اول هیچکس حمایت نمیکرد ک چیزی یاد بگیرم و علی رغم هوش و درس خوبی ک داشتم هیچی نشدم و دانشگاهم نذاشتن ک برم

لطفا از حرفای شعاری پرهیز کنید. فقط بگید کسی مثل من هست؟ یا بدتر از قبل غصه بخورم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

منم همینم...ولی اگه خدا بخواد امسال میخوام برم دانشگاه هم سرکار ، خودت باید اراده کنی بقیه کاری واست نمیکنن

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

شعار نمیدم 

ولی از اول که همه تو همه چیز استاد نیستن

بین علایقت یکی رو انتخاب کن 

فقط نبایست ول کنی 

رمزش اینه که حتی اگر دیدی استعداد نداری ولی علاقه داری وسط کار ولش نکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعار نمیدم ولی از اول که همه تو همه چیز استاد نیستنبین علایقت یکی رو انتخاب کن فقط نبایست ول کنی رمز ...

من ب خیلی چیزا علاقه دارم. ارادمم آهنیه. ولی وقتی ب یکی میگی من اینکاروکنم بگه خب اخرش که چی؟ یا هرکاری دوس داری بکن خودت میدونی حس نمیکنی تنهایی؟ 

هیچکس نمیگه برو جلو من پشتتم هرچی شد 

یا تو میتونی. یا هزار حرف دیگه ک مثبت باشه

تنهاکسی ک میتونه بهت کمک کنه فقط خودتی

منم هیچی بلدنبودم

خانوادم حامیم نبودم

ولی تلاش کردم یادگرفتم

__

میتونی از یوتیوب رقص ، نقاشی ، درست کردن مجسمه ، شمع ، دستبند، گردبند ،  عروسک رویادبگیری

تو دیوار با مبلغ کم میتونی از طریق اگهی ها میکاپ ، رنگ ، بافت مو و...رویادبگیری

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

خیلی هستن که شبیه شما هستن و اینکه خانه داری چیز کمی نیستااا

میون اینهمه زن ک همشون شغل دارن یا تحصیل کرده ان یاهرروز دارن ی هنری رو یاد میگیرن و دستشون تو جیب خودشونه احساس پوچی میکنم

میون اینهمه زن ک همشون شغل دارن یا تحصیل کرده ان یاهرروز دارن ی هنری رو یاد میگیرن و دستشون تو جیب خ ...

من که از خدامه شوهرم بهم پول بده حس حمایت خیلی دوس دارم و الانم حمابنم میکنه

یه پیشنهاد بهت میدم 

کتاب صوتی بن سای رو گوش کننند عاااالیه خورااااااک تویه

من که از خدامه شوهرم بهم پول بده حس حمایت خیلی دوس دارم و الانم حمابنم میکنهیه پیشنهاد بهت میدم کتاب ...

بهم پول میده ولی اصلا حمایت نمیکنه ازم.

مثلا اگه برم لوازم شمع سازی بخرم و بعدش خراب کنم

میگه منکه گفتم ولش کن مگه بیکاری اخه برو لباس بخر برو لوازم ارایشی بخر اینکارا چیه

من ب خیلی چیزا علاقه دارم. ارادمم آهنیه. ولی وقتی ب یکی میگی من اینکاروکنم بگه خب اخرش که چی؟ یا هرک ...

با عرض معذرت از اون هایی که بهت این حرفها رو میزنن 

یه تو دهنی بزن به همه 🫤🫤🫤🫤

خب اگر نری و بشینی تو خونه و افسردگی بگیری اونها کجان؟!!

ولشون کن 

کار خودت رو بکن 

اصلا از برنامه هات برای هیچ کس نگو 

به هیچ وجه 

هر چی گفتن بگو حق با شماست!!

شما راست میگی

خب پس این همه رفتن و یادگرفتن مگه بد شد که میگن تهش چی ؟!!!!

تهش لذت 

تهش خلق هنر 

تهش زندگی در لحظه 

والا 

چند وقت دیگه پا میشی 

میبینی تموم شد زندگی ولی دهن مردم همچنان بااااز و در حال ایراد گرفتن 

من ب خیلی چیزا علاقه دارم. ارادمم آهنیه. ولی وقتی ب یکی میگی من اینکاروکنم بگه خب اخرش که چی؟ یا هرک ...

نمیفهمم چرا باید ب کسی بگی؟ 

چرا نظر بقیه مهمه چرا باید حتما کسی حمایت کنه ک سمت علاقت بری

را خودتو محدود ب حمایت بقیه کردی