2777
2789
عنوان

عقد دختر پانزده ساله

414 بازدید | 56 پست

۱۳٫۱۴ سالگی نامزد شدن 

الان کلاس هشتمه 

یکی بیاد منو قانع کنه 

اخه چرا ؟؟؟؟ 

نونت کمه؟؟ 

آبت کمه؟؟؟ 

شوهر گیرت نمیاد؟؟؟؟

اینهمه عجله برا چیه 

اینا رو از خانوادش بپرس

خودشم بخواد خانواده فقط باید بگه نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا 

چکار به زندگی بقیه داری ول کن بابا بیکاری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خونواده های مذهبی همینن

ربطی به مذهبی بودن نداره.

گاها محیط و رسومات باعث میشه، و همینطور خانواده.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

دوستداشته به ما چه

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
خونواده های مذهبی همینن

نه والا من خودم خانوادم مذهبین ولی دیر ازدواج کردم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من یکیو میشناسم ۱۴ سالگی عقد کرده

باباش زندان بوده نون و اب نداشتن یه خواستگار پولدار اومد واسش دختره رو دادن بهش

اوضاع خانوادشون جالب نبود خشونت سیگار زندان.. الانم دختره با خواستگارش ترکیه رفتن تهران رفتن کلی براش خرج میکنن

اگه نون و اب نباشه بنظرم بهترین گزینه س ولی در صورتی ک طرف پولدار باشه