2777
2789

من دوتا دندون با هم بود 

بعد از ۱۰ روز تونستم اروم اروم چیز میز بخورم 

تو ده روز هم فقططططط چیزای ابکی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تا یک هفته بهتره غذاهای آبکی و نرم بخورید 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دندون با هم بود بعد از ۱۰ روز تونستم اروم اروم چیز میز بخورم تو ده روز هم فقططططط چیزای ابکی

یعنی وقتی فکر میکنم یکی دیگه هم دارم دلم میخواد عر بزنم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
یعنی وقتی فکر میکنم یکی دیگه هم دارم دلم میخواد عر بزنم

من چهارتاشو جراحی کردم😂😭

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وحشتناکه خداروشکر کن تموم شد اصلا دهنم باز نمیشه ببینم چخبره بخیه جذبی زده

اره دهن باز نمیشه تا چندین روز 

همین که جذبی زده عالیه