2777
2789
عنوان

کاش این بی فرهنگی تموم بشه واقعا

135 بازدید | 10 پست

یه خاستگار سنتی دارم که نه من پسره رو دیدم نه اون منو دیده 

زن داداش پسره شده نخود اش داره براش دنبال دختر میگرده 

دیشب داشتم فکر میکردم که ما واقعا کم مشکل نداریم تحر. یم. بی برقی. بی ابی و... 

دیگه واقعا تحمل این فرهنگ عقب مونده رو نداریم 

قدیم دختر و پسر خجالت میکشیدن بعد این جوری هم بود که دختر و پسر نمی تونستن همدیگه رو ببینن و... برای اون موقع میشد معرف ازدواج شد ولی الان اوضاع تغییر کرده 

اولا اینکه پسرا راحت میتونن دخترا رو ببینن حالا نمی گم دوست بشن میگم خودشون انتخاب کنن 

الانم وقتی میبینن و انتخاب نمی کنن یعنی دلشون نمی خواد ازدواج کنن یا هنوز کسی به دلشون ننشسته 

یعنی چی که یه نفر به زور میخواد با سلیقه خودش دختر براشون انتخاب کنه 

به عنوان مثال مانتوی سبز از نظر من خیلی قشنگه ولی یه نفر دیگه ممکنه اصلا خوشش نیاد 

تو رو خدا اگه پسر یا دختر مجرد دور و ورتونه الکی تو ذهنتون نچسبونیدشون کنار همدیگه شاید سلیقه شون اون ادمی که شما انتخاب کردین نباشه 

معرف‌ها سرخود کسی رو نمیچسبون به هم بلکه ازشون درخواست میشه که پسر ما میخواد ازدواج کنه. دختر با این ویژگی‌ها مد نظر داری یا نه... این کاریه که معرف میکنه

ویران‌گر اعظم هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا موافقم منم یه خواستگار داشتم خواهره برای داداشش دنبال زن بود بعد چی جلسه اول بدون پسره میخواست ...

واقعا زشته 

مورد بوده همین به اصطلاح معرف پسره رو به زور آورده پسر هم ناراضی خب بگو مگه شماره چیکاره اید

واقعا زشته مورد بوده همین به اصطلاح معرف پسره رو به زور آورده پسر هم ناراضی خب بگو مگه شماره چیکاره ...

دقیقا 

خاله و شوهرخاله من همین جوری سر خود شیرینی بردن رفتن خونه یه نفر خاستگاری بعد پسرخاله م گفت نمی خوام 

خوب ضایعس دیگه 

حرف شما کاملا درست ولی شما تو اجتماع هستین آدم اجتماعی هستین بعضی دخترها واقعا به معرف نیاز دارن بارها شنیدم مادر بعضی هاشون خودشون میگن اگه مورد مناسبی بود معرفی کنید چون تو خونه اصلا کسی خبر نداره از وجودشون