2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ وقت پشت من نبوده همیشه علیه من بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست
الان میگه نکن فردا صبح میرم دادگاه

ازمن به تو نصیحت از رو تجربه حرف میزنم تو زندگیت نقطه ضعف نده دست شوهرت 

بگو من از خدامه حق حقوقم رو بده مهریه مو بده که برم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای اینکه پشت من باشه بگه نه اونا رفتارشون خوب نیست بی دلیل هی پشت اوناست تو صدتو بزار به من میگه آ ...

اسی هرکاری هم کنی ادم بدی داستان توی

خداازشون نگذره چیزی ب اسم قبرانگاربه گوششون نخورده این ادما

دقیقا بده برم خسته شدم والا هر روز شده کارم استرس و مشکل اعصاب

یه بار برای همیشه گردخاک کن یا خوب خوب میشه یا تموم میشه یه عمر خودتو راحت کن هرچی توسری خور باشه زندگیت اصلا اصلا بهتر نمیشه که روز به روز بدتر میشه

بجای اینکه پشت من باشه بگه نه اونا رفتارشون خوب نیست بی دلیل هی پشت اوناست تو صدتو بزار به من میگه آ ...

تا زمانی ک میری ب شوهرتم حتی نگاه نکن چه برسه ب اونا

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اسی هرکاری هم کنی ادم بدی داستان تویخداازشون نگذره چیزی ب اسم قبرانگاربه گوششون نخورده این ادما

دقیقا ظلم رو تموم کرده به من شوهرم میگم پیش خدا سایتتون رو کردم میگه من چه کار خطا یا بدی کردم همین قدر فراموش کارن

یه بار برای همیشه گردخاک کن یا خوب خوب میشه یا تموم میشه یه عمر خودتو راحت کن هرچی توسری خور باشه زن ...

دقیقا عزیزم اصلا همیشه میگفتم نه و پافشاری میکردم الان میگم فقط جدا شم تمام مشاور شهر مارو میشناسند درست بشو نیستن چون خودشون رو مشکل دار نمیدونن

دقیقا عزیزم اصلا همیشه میگفتم نه و پافشاری میکردم الان میگم فقط جدا شم تمام مشاور شهر مارو میشناسند ...

افررین مطمئنم تو میتونی اونا رو سرجاشون بشونی پس قوی باش کم نیاررر مردا همشون تا چیزی میشه اسم دادگاه وطلاق رو میارن ولی پای عمل لنگ میزنن ولی تو تا اخرشو بروو

افررین مطمئنم تو میتونی اونا رو سرجاشون بشونی پس قوی باش کم نیاررر مردا همشون تا چیزی میشه اسم دادگا ...

دقیقا میگه فردا میرم دادگاه گفتم برو اگه رفت هم چه بهتر تموم میشه این زندگی می‌ره والا بخدا

دقیقا ظلم رو تموم کرده به من شوهرم میگم پیش خدا سایتتون رو کردم میگه من چه کار خطا یا بدی کردم همین ...

انقدنگوشوهراون اگ شوهربودک یه موازشوهری کردن تووجودش بودبی ارزش بگواگه انقدسرسوزنی مهرعاطفه داشتی ک دست زنتومیگرفتی میرفتیم ازسگ دونی

دقیقا میگه فردا میرم دادگاه گفتم برو اگه رفت هم چه بهتر تموم میشه این زندگی می‌ره والا بخدا

از حق حقوقت نگذری تا قررون اخر بگیری هرچند فک نکنم به طلاق کشیده بشه چون فقط قصدش اینه تو رو بترسونه معمولا شهرای کوچیک طلاق کمتره

اسی اگر میبینی بقیه هی بهت میگن طلاق طلاق اونا از زاویه دید خودشون میگن و یه جورایی پشتشون گرمه

اما شما که پدر و مادر نداری یه ارث. خوبی هم بهت نرسیده روی برادرت هم که نمیتونی حساب کنی پس عقلت بکار بنداز سازگار بشو  انگشتی که نمیتونی گاز بگیری ببوسش 

نمیدونم منظورم بهت فهموندم یا نه 

شاد شادم