2777
2789

استرس مراقبتشو دارم چند ماه  باید درگیر باشم؟  چند روز بستری داره؟    کسی بوده تو اطرافیانتون؟  چقدر طول میکشه تا سرپا بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مامانم میخواد عمل کنه دقیقا همین سوالا ذهنمو درگیر کرده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادرشوهرم دوهفته پیش دوتا پاشوعمل کرد،  ۴روز تقریبا تو بیمارستان بود روز اول آزمایشات روز دوم یک پا روز بعدش یک پای دیگه روز بعدشم استراحت روز بعد مرخص شد...  البته تا الان هنوز درد داره ولی یکم راه میره

مادرشوهرم دوهفته پیش دوتا پاشوعمل کرد، ۴روز تقریبا تو بیمارستان بود روز اول آزمایشات روز دوم یک پا ...

دکتر به من گفت جفتشو تو ی روز عمل میکنم اینطوری بهتر نیست ؟من بچم دو سالشه نمیدونم چیکارکنم چند روز چطور بیمارستان بمونم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دکتر به من گفت جفتشو تو ی روز عمل میکنم اینطوری بهتر نیست ؟من بچم دو سالشه نمیدونم چیکارکنم چند روز ...

من چند تا حاج خانم میشناسم که هرکدوم رو جدا عمل کردن نمیدونم شاید به خاطر سنشونه،  اگه بچه کوچیک دار

دکتر به من گفت جفتشو تو ی روز عمل میکنم اینطوری بهتر نیست ؟من بچم دو سالشه نمیدونم چیکارکنم چند روز ...

سه یا چهار روز بیشتر تو بیمارستان بستری نمیشه فقط مراقبتش سخته 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بستگی به دکتر داره بعضیا دو تا رو تو یه روز عمل میکنن بعضیا هم به فاصله 48 ساعت یا حتی سه روز. ولی درد دارن تا یکی دو هفته حتما باید راه برن و فیزیوتراپی برن تا عضلات قوی بشه و زود به روال طبیعی زندگی برگردن

دوتا زانو که از نظر پزشکی با هم ممنوعه  ، مگر اینکه مریض و همراهانش رضایت بدن ولی متاسفانه دکترا برای اینکه پول را یکجا بگیرند با هم عمل می کنند که مریض نپره.

مادر شوهرم را دکتر وحید شاملی عمل کرده که عالیه پاش  و خود دکتر اصرار داشت که یکی یکی عمل کنه و خدا را شکر راضیه خیلی