2777
2789

سلام صبحتون بخیر ، امیدوارم روزگار وفق مراد دلتون باشه 🤍

یه تاپیک جالبی دیدم توی پربازدیدهای دیشب ، که استارتر عزیز گفته بودن خواستگار براشون زیاد پیدا میشه .

یه تجربه ی جالب دارم که بگم براتون ، مادرشوهر بنده یه خانم بین ۵۵ تا ۶۰ سال هست ، به شدت زیبا ، باکلاس ، خوش صحبت و مودب ، بخوام توصیف کنم ، صورت گرد ، به شدت بور در حدی که موهاش بلوند هست ، چشمای سبزابی ، ژن بسیار عالی که باعث شده پوست به شدت صافی داشته باشن ، نهایتا بهشون میخوره پر پرش ۴۰ سالش باشه ، از هر ۱۰ نفری که ایشونو میبینن حداقل سه نفر هست که بگن متاهله یا مجرد ، خیلی ازش خواستگاری میکنن حتی پسرای حدود ۳۰،۳۵😀ایشون ایرانی ام نیستن از لبنانی هایی هستن که حدود یکی دو قرن هست اجدادشون در ایران هستن ، یه قیافه ی به شدت رویایی دارن ، خیلی هم به خودشون میرسن و مدام توی سفر با پدرشوهرم  هستن ،پدرشوهرمم خیلی خوشتیپ و شیکِ و تو جوونی هاش خیلی پسر خوشگلی بوده ، قدبلند و چشم ابرو مشکی ، یدونه فرزند هم اوردن که همسر من باشه ، همیشه میگن یدونه اوردیم که هم بچه ام به زندگیش برسه هم خودم ، هم ژن خوبی دارن هم خودشون خیلی مراقبت میکنن ، ورزش و روتین سالم از واجبات روزمره شون هست.

با اینکه منم خیلی بورم و صورتم گرد هست و خیلی ها میگن تشابه دارم به مادرشوهرم و انگار دخترشونم ولی ایشون با اینکه سنش از من خیلی بیشتره ،بیشتر از من جلب توجه میکنه😁 من با جوونیم به پای ایشون نمیرسم .

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

سلام عزیزم، 

دوقلوهات خوبن؟ 

شمارو دیدم خیلی قشنگی، 

مادرهمسرتون کارهای زیبایی هم انجام دادن؟ منظورم بوتاکس و هایفو و...  ایناس؟ اندامشون چطوره؟ 

اینجور ادما باید الگو باشن برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، دوقلوهات خوبن؟ شمارو دیدم خیلی قشنگی، مادرهمسرتون کارهای زیبایی هم انجام دادن؟ منظورم بو ...

سلام عزیز دلم ، خداروشکر خوبن ، چشماتون زیبا میبینه خیلی ممنون😍

ایشون بوتاکس کردن یکبار ،دیگه هیچ کاری انجام ندادن فقط ورزش میکنن و تغذیه ی سالم دارن ، قند و مصنوعیات به هیچ عنوان استفاده نمیکنن 

اندامشونم به عنوان یه خانم ۵۰ و خرده ای سال ، خیلی خوبه ، فدشون بلند هست حدودا ۱۷۵ اینا ،وزنشم ۶۰ ،۶۵ ، ساعت شنی😀

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
سلام عزیز دلم ، خداروشکر خوبن ، چشماتون زیبا میبینه خیلی ممنون😍ایشون بوتاکس کردن یکبار ،دیگه هیچ کا ...

هزارماشالله بهشون، 

خوبه که اطرافتون همچین ادمایی دارید و به ماهام میگین و برامون انگیزه میشه💗

خودتونم ماشالله ارادتون خوبه و دلتونم صافه🤗

درباره حذف قند گفتید من یه ساله نمکرو کم کرذم و ۸ ماهه قند رو، 

الان اضلا نمیتونم لب به چیزای ناسالم بزنم، گوارشم میزیزه بهم،  بدنم ریجکت میکنه، خیلی خوشحالم ازین بابت، 

راستی یه سوال، پوست شکم شما هم ترکیده؟ 

برا من اوضاعش وخیمه، نمیدونم برم پوستشو بردارم یا نرم