2777
2789
عنوان

هرچی هم میگیم میگن شوخی کردیم

141 بازدید | 10 پست

خونواده شوهرم هرچی ازدهنشون درمیادمیگن خودموخونوادمومسخره میکنن اعتراض هم کنم میگن چراجنبه نداری شوخی میکنیم دیگه 

مادرشوهرم ازروزاول میگفت به جاریم وبردارشوهرم داداش وزن داداش بگم به خواهرشوهرم آبجی بگم اون وقت دخترخواهرشوهرم ۱۰سال ازمن کوچیکتره موقع صداکردن به من وجاریم میگفت هوی فلانی پارسال حرصم دراوردگفتم ادب داشته باش هوی خودتی زن دایی نمیگی حداقل اسممودرست صداکن درمقابل همه بی ادبی های خانوم میگن بچه است نمیفهمه منم گفتم اصلاهم بچه نیست دختر۲۴ساله ازکی تاحالابچه است ازاون موقع همشون باهام قهرن که به شاهزادشون چپ نگاه کردم نه اینکه خانوم ملکه است نبایدکسی ایرادشوبگه

والا من باشم طوری حالشون رو میگیرم که نگو، یه بار مادرشوهر که با مادرم خوب نیس، سر یه جریانی شروع کرد به مسخره کردن و خندیدن لوازم اشپزخونه مامانم، دو سه بار گفت و قهقهه زد چند روز پشت سر هم، چند تا ظرف هم تو خونه من داشت، بردم پسشون بدم گفتم پسرت گف این ظرفهای سمساری و کهنه و رنگ و رو رفته رو دیگه از تو کدوم جوب پیدا کردی 😂😂😂😂 طوری سرخ و سفید شد که دیگه بی جا کرد در مورد ظرفهای مامان من حرف نزد، من در جا، یا کمی بعد جوابشون رو میدم، اعصابم نمیکشه بی جواب بمونن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای بفهمی طرفت شوخی میکنه یا بدجنسی توام یمدت عین خودش رفتار کن عین خودش شوخی کن اگه ناراحت شد متوجه بشو ادم بدذات و خودخواه و خودشیفته ایی هست و ازش دوری کن 

من خیلی وقتا خیلی بی زبونم یه چیزی اینجوری میبینم یا می شنوم قفل می کنم نمی تونم جواب بدم ولی انقدری این زنداداشم بد دهن و بی تربیته و من از دست کاراش حرص خوردم که کم کم دارم یه واکنش هایی نشون میدم. دقیقا ما کاملا محترمانه رفتار می کنیم و میدونه که خانواده رودرواسی داری هستیم و سواستفاده میکنه
دیگه انقدر رو خودم کار می کنم که بدون آسیب زدن به شخصیت خودم یکمی از خجالتش در بیام
اینجور آدما خودشون دنیایی از سوژه های ناب واسه مسخره کردن هستن خبر ندارن کافیه یکی دوبار به روشون بیاری تا بفهمن کم کم دست از سرت بردارن