2777
2789
عنوان

من حس میکنم مردم دیوونه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 108 پست
گلم خب بچه غلط میکنه . میتونه برسه نمی تونه خب نرسه . اخه چه تربیت داغونی هست سر یه کنکور ادم یقه بد ...

قبول دارم ماهم از این وضعیت راضی نیستیم 

اما خب وقتی می‌بینیم تلاشش به خاطر بی عدالتی داره بی نتیجه میشه خب ماهم ناراحت میشیم 

عملا داره بی نتیجه میمونه تلاشش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اون اطرافیان روز روزش برسه ببخشید تفم کف دستت نمیزارن . حس ارزش از درون و از خدا میاد. باور کن ت ...

هعی نمیدونم ببینم چی میشه

متاسفانه ۹ سال با یه ذهنت و فکر زندگی کنی تغییرش سخته

قبول دارم ماهم از این وضعیت راضی نیستیم اما خب وقتی می‌بینیم تلاشش به خاطر بی عدالتی داره بی نتیجه م ...

پس شاید اصلا  تلاش تو این سیستم اشتباهه 

بهتره ادم تمام تخم مرغ هاش رو تو یه سبد نزاره .

این ذات این سیستمه که تلاش بی نتیجه بمونه تا پول برای مافیا دربیاد بازم 

حالا من میترسم ما به جایی برسیم دیگه دکتر سالم نباشه ادم بره پیشش😐دکتری که خودش سال ها قرص میخوره . ...

همچین  هم بعید نیست 

یکی از آشناها ،مشاور هستن ،می گفت تو دانشگاه دکترای رو میبینم که قبل از رفتن سر کلاس ،هروئین مصرف می کنن و این موضوع مال دوران کنکورشون هست 

😐🤷🏻‍♀️
نمیدونی چی ها ک نکشیدمپیام نور میرم ازش هم راضیماما اونقدر بر مبگن اونم فقط تو این سایترشتمو دوست دا ...

گوه میخورن گلم . 

تو به زندگیت برس 

گناه خدارو که نکردی  والا ملت خدا شددن برا ما .چون ناراحت ان باید طعنه بزنن . هروقت خدا شدن اونوقت زر بزنن

همچین هم بعید نیست یکی از آشناها ،مشاور هستن ،می گفت تو دانشگاه دکترای رو میبینم که قبل از رفتن سر ...

خاک بر سرم ...میبینی .... خوابگاه من شنیدم مشروب  و هروئین  هست فردا ادم میترسه به اینا کاری بده .... 

هعی نمیدونم ببینم چی میشهمتاسفانه ۹ سال با یه ذهنت و فکر زندگی کنی تغییرش سخته

درسته ولی این سیستم فقط پول بهایی کاظم قلمچی میریزه و انتشارات کاج و .... بیشتر از این تو این منجلاب نمون ... عمر کوتاهه  به خاطر خدا یه زندگی بکن بعدش که مردیم اصلا نمی پرسن دکتر بودی یا نه میگن برا خدا چه کردی 

درستهچی تو این مملکت درسته ک کنکورش عادلانه باشه باید اسم کشورمونو میزاشتن بلاتکلیفی ملی😅

همینه .... حالا که اینطوره باید اینارو رها کرد و منظورم این نیست تلاش نکرد میگم یعنی حداقل روشون حساب باز نکرد