2777
2789

من رتبه م خوب نشده همین پیام نور شهر خودمون میرم خاله هام با تاسف میگفتن یعنی نمیخوای بری شهر دیکه خوابگاهی باشی داداشمم گفت حیف شد نمیری واقعا هیچ راهی نیست بری؟ مادرمم دیشب میگفت آزاد شهرهای دیگه هم میفرستیمت😐بابامم همش میگه کاش قبول میشدی کااش یعنی انقدر واجبه حتما برم یه شهر دیکه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت ولی اینا جوری رفتار میکنن انگار از بقیه عقب ترم

سلام

طبق نظریات مردم  ۷۰ تا ۸۰ درصد خوابگاه خوب نیست

میگن هزینه هاش خیلیه اسایش نداری و اینا

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

من خودم شهر دیگه بودم چون میخواستم تنوع باشه، استقلال داشته باشم و زندگی خوابگاهی رو تجربه کنم. ولی بر عکس شما همه میگفتن کاش شهر خودت میموندی و ارزشش رو نداره بری یه شهر دیگه. ولی من در کل من خیلی خیلی راضی بودم و به حرف بقیه هم توجه نکردم. شما هم خودتو بیشتر میشناسی پس حرف بقیه برات مهم نباشه

و خدایی که به شدت کافیست

برای هر رشته ایی نیاز نیست شهر دیگه بری مخصوصا با این خرج مخارج 

هزینه ها شهریه به کنار 

من حالا دولتی علوم پزشکی بودم خوابگاه سلف مجانی ، اما ماهی شش تومن خرج میکردم چون شل آب معدنی بگیر ، خورد خوراک بگیر ، گوشت قرمز بگیر ...

خنده دار برای پیام نور آزاد شهرت ترک کنی

اره خودمم اصلا سازگار نیستم با خوابگاه

خب عزیزم برو دانشگاه شهر خودتون ، مطمئننا جایی که سازگار نیستی زیاد موفق نمیشی چون تا بیای عادت کنی نصف زمانت و هدفات میپره ، اما تو شهر خودتون خیلی بهتره 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬