من ذخیره تخمدانم یک دهمه، و کلا تخمدان چپم فقط دو تا فولیکول داره، تخمدان راستم کلا فولیکول نداره.
اصلاح سبک کردم، قرص اووبوست و کوآنزیم کیوتن خوردم، چند دوره تحت نظر طب سنتی بودم اما الان دو ماهه پریود نشدم، یا اگر بشم هم خونریزیم خیلی کمه.
کسی مثل من بوده و می دونه چیکار باید کنم؟؟
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
الان ۴۲ سالمه زمانی که اینجوری شدم ۳۷ سالم بود احتمال بارداری برای شما صفر نیست ولی در حد خیلی کمه ب ...
پس چرا میگن زیر ۴۲ سال اصلا یائسگی نداریم🤦🏻♀️
دلم خیلی بچه میخواد. شایدم واقعا قسمت نیست. ولی دوست ندارم انقدر زود یائسه شم.
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه سری مزخرفات هست که ماماها رواج دادنذخیره تخمدان محاله ممکنه زیاد بشه تو همین سایت کسانی بودن که ب ...
یادمه بالای ۴۰ بود اگه اشتباه نکنم، دو سال پیش دادم. اما خب سونو که میرم تخمدان راستم هیچی فولیکول نداره و تخمدان چپم دو تا فقط.
اگر fsh بالای ۴۰ باشه اون تخمک ها هم احتمال زیاد پوک هستن بچه رو بسپار به خدا تقدیرت باشه بهت میده ا ...
احتمالا چون فولیکول غالب داشتم تو چند دوره ولی خب فکر کنم تخمک آزاد نمیکرد.
توکل بهخدا.
ممنونم عزیزم
اگر fsh بالای ۴۰ باشه اون تخمک ها هم احتمال زیاد پوک هستن بچه رو بسپار به خدا تقدیرت باشه بهت میده ا ...
شما چند ساله دیگه پریود نمیشی؟
داروی هورمونی هم خوردین؟
از ۳۸ سالگی پریودم قطع شد الان ۴۲ سالمه و با هورمون پریود میشم هر ۶ ماه یکبار هم غربالگری انجام میدم
منم باید برم هورمون تراپی، حداقل تا ۴۰ سالگی بشم. الان با هورمون تخمک اینا فایده ایام داره؟؟
تخمک اهدایی میتونین بگیرینهورمون باعث ایجاد پریودی مصنوعی میشه پریودی ها همراه تخمک گذاری نیست
ممنونم عزیزم