2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان یک دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست
الان ۴۲ سالمه زمانی که اینجوری شدم ۳۷ سالم بود احتمال بارداری برای شما صفر نیست ولی در حد خیلی کمه ب ...

پس چرا میگن زیر ۴۲ سال اصلا یائسگی نداریم🤦🏻‍♀️ 

دلم خیلی بچه می‌خواد. شایدم واقعا قسمت نیست. ولی دوست ندارم انقدر زود یائسه شم. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرقشون چیه؟پس اون درمانش چیه؟

سرچ کن گوگل تفاوتش رو بخون 

دقیقا نقطه مقابل همدیگه هستن pco و ذخیره تخمدان پایین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
پس چرا میگن زیر ۴۲ سال اصلا یائسگی نداریم🤦🏻‍♀️ دلم خیلی بچه می‌خواد. شایدم واقعا قسمت نیست. ولی دو ...

یه سری مزخرفات هست که ماماها رواج دادن

ذخیره تخمدان محاله ممکنه زیاد بشه 

تو همین سایت کسانی بودن که با ذخیره یک دهم باردار شدن 

اگر عدد fsh بالا نباشه با همین ذخیره احتمال بارداری برات هست 

میدونی fsh چند بوده؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یه سری مزخرفات هست که ماماها رواج دادنذخیره تخمدان محاله ممکنه زیاد بشه تو همین سایت کسانی بودن که ب ...

یادمه بالای ۴۰ بود اگه اشتباه نکنم، دو سال پیش دادم. اما خب سونو که میرم تخمدان راستم هیچی فولیکول نداره و تخمدان چپم دو تا فقط.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
یادمه بالای ۴۰ بود اگه اشتباه نکنم، دو سال پیش دادم. اما خب سونو که میرم تخمدان راستم هیچی فولیکول ن ...

اگر fsh بالای ۴۰ باشه اون تخمک ها هم احتمال زیاد پوک هستن 

بچه رو بسپار به خدا تقدیرت باشه بهت میده انشالله 

فقط زیر نظر دکتر باش که پوکی استخوان نیاد سراغت 

اگر fsh بالای ۴۰ باشه اون تخمک ها هم احتمال زیاد پوک هستن بچه رو بسپار به خدا تقدیرت باشه بهت میده ا ...

احتمالا چون فولیکول غالب داشتم تو چند دوره ولی خب فکر کنم تخمک آزاد نمی‌کرد.

توکل به‌خدا.

ممنونم عزیزم

اگر fsh بالای ۴۰ باشه اون تخمک ها هم احتمال زیاد پوک هستن بچه رو بسپار به خدا تقدیرت باشه بهت میده ا ...

شما چند ساله دیگه پریود نمیشی؟ 

داروی هورمونی هم خوردین؟

شما چند ساله دیگه پریود نمیشی؟ داروی هورمونی هم خوردین؟

از ۳۸ سالگی پریودم قطع شد 

الان ۴۲ سالمه و با هورمون پریود میشم 

هر ۶ ماه یکبار هم غربالگری انجام میدم

از ۳۸ سالگی پریودم قطع شد الان ۴۲ سالمه و با هورمون پریود میشم هر ۶ ماه یکبار هم غربالگری انجام میدم

منم باید برم هورمون تراپی، حداقل تا ۴۰ سالگی بشم. الان با هورمون تخمک اینا فایده ای‌ام داره؟؟ 

منم باید برم هورمون تراپی، حداقل تا ۴۰ سالگی بشم. الان با هورمون تخمک اینا فایده ای‌ام داره؟؟

تخمک اهدایی میتونین بگیرین

هورمون باعث ایجاد پریودی مصنوعی میشه 

پریودی ها همراه تخمک گذاری نیست 

تخمک اهدایی میتونین بگیرینهورمون باعث ایجاد پریودی مصنوعی میشه پریودی ها همراه تخمک گذاری نیست

ممنونم عزیزم