2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تب شدید داشتم

گلاب ب روت من اسهال شدید داشتم،، دوشب پشت سر هم بیهوش کردم،،، وقتی رفتم دکتر،،،دکتر گفت چطوری زنده ای با این فشار باید تو کما یا مرده باشی😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خیلی اسهال استفراغ خطرناکه کم آبی میاره

دقیقا،،، قبلا تپل بود تو پر بعد از اون مریضی نی قلیون شدم😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

دلیل اسهالت چی بود

ویروس بود

در اینجا دلایل فشار خون پایین مزمن و افت فشار ناگهانی با توضیحات کامل و مبتنی بر منابع معتبر پزشکی 2025 ارائه می‌شود:

فشار خون پایین مزمن و بیماری‌های مرتبط

کم‌آبی بدن (Dehydration)

کاهش حجم خون ناشی از تعریق زیاد، تب، اسهال یا استفراغ طولانی‌مدت باعث کاهش فشار خون می‌شود. کم‌آبی مزمن موجب افت فشار خون پایدار می‌گردد.

کم‌خونی (Anemia)

کمبود ویتامین B12 و اسید فولیک باعث کاهش تولید گلبول‌های قرمز می‌شود و از انتقال کافی اکسیژن به بافت‌ها جلوگیری می‌کند. این امر باعث فشار خون پایین می‌شود.

بیماری‌های قلبی (Cardiovascular Diseases)

شامل نارسایی قلبی (Heart Failure) که قلب نمی‌تواند خون کافی پمپاژ کند، ضربان قلب بسیار کند (برادیکاردی)، اختلالات دریچه‌ای قلب، و حملات قلبی. همه این مشکلات موجب فشار خون پایین مزمن می‌شوند.

اختلالات غدد درون‌ریز (Endocrine Disorders)

بیماری آدیسون (Addison’s disease): نارسایی غدد فوق کلیوی و کاهش هورمون کورتیزول که فشار خون را پایین می‌آورد.

کم‌کاری تیروئید (Hypothyroidism): کاهش فعالیت تیروئید باعث کندی متابولیسم و افت فشار خون می‌شود.

بیماری پارا‌تیروئید و اختلالات قند خون (هایپوگلایسمی).

بیماری‌های عصبی (Neurological Diseases)

سندرم شای دراگر (Multiple System Atrophy - MSA): بیماری نادری که بر سیستم عصبی اتونوم تأثیر گذاشته و باعث افت فشار خون وضعیتی (ارتواستاتیک) می‌شود.

پارکینسون: کاهش کنترل عصبی که فشار خون را پایین می‌آورد.

مصرف داروها

داروهای ضد فشار خون، دیورتیک‌ها، آرامبخش‌ها، برخی داروهای قلبی و آنتی‌هیستامین‌ها می‌توانند فشار خون را کاهش دهند.

بارداری (Pregnancy)

تغییرات هورمونی و افزایش حجم خون در حاملگی، گاهی موجب فشار خون پایین می‌شود.

سایر علل

تغذیه نامناسب، عفونت‌های مزمن، دیابت، و بالا بودن قند خون که با کم‌آبی منجر به فشار خون پایین می‌شوند.

افت فشار خون ناگهانی و عوامل حاد

افت فشار وضعیتی (Orthostatic Hypotension)

کاهش فشار خون هنگام بلند شدن ناگهانی به خاطر عدم تنظیم سریع سیستم عصبی عروقی که منجر به سرگیجه و ضعف می‌شود.

شوک هیپوولمیک (Hypovolemic Shock)

از دست دادن شدید خون یا مایعات بدن که مانع پمپاژ موثر قلب می‌شود و فشار خون به شکل ناگهانی افت می‌کند.

شوک کاردیوژنیک (Cardiogenic Shock)

ناکارایی قلب در پمپاژ خون به دلیل حمله قلبی، نارسایی قلبی یا آریتمی‌های شدید.

شوک وازوژونیک یا توزیعی (Vasogenic or Distributive Shock)

گشاد شدن شدید رگ‌ها به دلیل عفونت (سپسیس)، واکنش آلرژیک شدید (آنافیلاکسی) و واکنش‌های نوروژنیک.

شوک انسدادی (Obstructive Shock)

انسداد در عروق ریوی (آمبولی ریه) یا دیگر مکان‌های مهم گردش خون که منجر به افت فشار خون حاد می‌شود.

واکنش نورولوژیک و وازوواگال (Vasovagal Syncope)

واکنش عصبی که باعث کاهش ناگهانی ضربان قلب و افت فشار خون شده و ممکن است منجر به غش شود.

عوامل محیطی و فیزیولوژیک

کم‌آبی شدید، گرمای زیاد، تغییر ناگهانی وضعیت بدن، فعالیت بدنی شدید یا استرس می‌تواند افت ناگهانی فشار خون ایجاد کند.

این توضیحات کامل و جامع شامل علل مزمن و حاد فشار خون پایین با ذکر نام بیماری‌ها و مکانیسم‌های مرتبط است و منطبق بر منابع پزشکی بروز سال 2025 می‌باشد.

😆😆