2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمن شما کلا۲ماه با طرفی اونم تو شهرت نیست یه کشور دیگس رابطتون مجازی همون حضوریش خرجی نمیکنه بعدتو مجازی دوستی میخوایی خرجت کنه؟؟ 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اینطوری تا این سن از همه فرار کردم فقط

خب اگه خسیس باشه واقعا بعدا مجبوری با یه بچه ازش جدا بشی. تنهایی خییلی بهتر از زندگی با مرد خسیس، بدبین، هول و..‌

سعی کن با چشم باز انتخاب کنی هر چند تو این دوره زمونه تعداد خواستگار و پسر خوب خیییلی کم شده

خب عروسی نگیری دیگه پول تو زندگی به چه دردت میخاد بخوره؟

به خیلی دردا !

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یک دو تا از تاپیک هاتو خوندم گلم

به عنوان خواهر بزرگ تر از من یه حرفی رو بپذیر

چون رابطه تون مجازیه به هیچ وجه بهش در وقت چت بهش عکس نود چیزی ندی عزیزم 

چون امکان داره در آینده همون عکس بشه سوهان روحت و تا آخر عمر مجبور به باج دادن(از لحاظ روحی و جسمی)بهش بشی

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

خب اگه خسیس باشه واقعا بعدا مجبوری با یه بچه ازش جدا بشی. تنهایی خییلی بهتر از زندگی با مرد خسیس، بد ...

عزیزم میدونیدچند نفر. و رد کردم اصلا اینطوری تا اخر عمر تنهام. یکی خسیس نیست بجاش روانی و پارانویید بود یکی دیگ  خسیس نیست بیکار و علافه 

اصلا هیچی نخریده😐فقط تعارف میزنه میگم مرسی دیگ تمومش میکنه

خب این چه دوست داشتنی؟که هیچ خرجت نمیکنه

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

دیگه صد در صد هر کسی یه نقصی داره ولی خسیس بودن چیزی نیست که بخاد درست بشه یا تغییر کنه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»