2777
2789
عنوان

موچ شوهرمو گرفتم میشه بیاین کمک

1228 بازدید | 67 پست

سلام خانما من چند وقتی بود به شوهرم شک کرده بودم اوایل ازدواج مونم هست همش گوشیش و قایم میکرد بهش می‌گفت خب مگ چی داری انقد گوشیت و قایم می‌کنی ازم تا همین دیشب ک خواب بودم حسم همش میگفت برو تو گوشیش همش میگفتم خدایا اگر چیزی هست همین امشب بفهمم تا دیدم دوست دختر قبلیش تو گوشیش چند بار زنگ زده بعد ی دختر دیگه هم تو واتساپ پیام داده بود بهش گفته بود خدارو خوش نمیاد من ازت هیچ خبری ندارم من باید ازت خبر داشته باشم دلتنگتم و اینا میدونید جالبش چیه اینکه دختره قبلاً به من پیام داده بود ولی بش گفتم شما دیگ هیچی نگفت 

الآنم هنوز هیچی ب رو شوهرم نیوردم بنظرتون چکار کنم دلم میخواد یکاری کنم همه شونو خفه کنم دلم میخواد یکار با سیاست انجام بدم انقد دیونه شدم نمی‌دونم باید چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم ازدواج بدرد نمیخوره میگن نه😂

این چی بود سر صبحی دیدم خواهر واقعن 

ازدواج خیلی بد دردیه مرد جماعت حیا نداره 

من که عمرا ازدواج کنم حالا هم طلاقتو بگیر مرد جماعت 

حیا نمیکنه به هیچ وجه امیدوارم بچه نداشته باشی 

اگه داری سخته اگه نداری بهترین وقته چون طفل معصومی هم نیست که قرب.انی بشه این وسط تا دیر نشده