2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ١٢ هستم (وليهفته هفتم ضربان قلبش ١٦٤ بود

به ترشي علاقه دارم خصوصا اوايل

دوغ پنير اش ترش اوايل بارداري ميوه و تنقلات رو بيشتر دوس دارم بخورم تا عذاي اصلي !!

حالت تهوع اصلا ندارم گاهي دل برهم خوردگي يا مثلا مو ببينم و ... عق ميزنم

نفسم تنگ ميشه

گاهي خيلي خيلي داغم (صبح بيشتر)گاهي لرز دارم خصوصا شبا

پاهام سرد

گاهي لرز ميكنم

حس و حالم خوبه و ارامش دارم

حرف وي تو چشم راستم ولي فك كنم قبل بارداريمم همونجا بود

يكمي بي حالم دوس دارم ولو شم

البته سرحالم هستم گاهي و فعال شدم

بچه سمت چپمه

عاشق شوري و ترشي هستم

وزن كم كردم

سينه هام بزرگ شدن نوكشون تيره شده

عدد بتا يك ووز بعد تاخير ٣٥ بود

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

پسره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هفته چندي؟! حالت تعوع بيشتر كي داري 

١٣ عزيزم تهوع انچناني ندارم

از مرغ بدم مياد خصوصا بو بده

يك روز هوس چنجه كردم سه بار هرروز درست كردم الان ديگه بدم مياد از كباب

عاشق چاغاله

ريواس

خيار

گوجه 

ايما رو نمك بزنم بخورم

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
من هفته ١٢ هستم (وليهفته هفتم ضربان قلبش ١٦٤ بود به ترشي علاقه دارم خصوصا اوايل دوغ پنير اش ت ...

بیشترش شبیح من بود بجز اون علاقه به غذاهای که گفتی اگه فهمیدی منم رپیلای می کنی بگی چی بود

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

پسره. معمولا سر پسر آدم نفس تنگی میگیره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
١٣ عزيزم تهوع انچناني ندارم از مرغ بدم مياد خصوصا بو بده يك روز هوس چنجه كردم سه بار هرروز در ...

ويارا مثل منه من جوري خيار و گوجه رو ميخوردم انگار ده ساله نگرفتم پسره شايد ني ني ت 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂