2777
2789
عنوان

تو کدوم برهه از

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست
تو کل زندگیم فقططط یه مثال نقض دیده بودم که میگفتم این دیگه خوشبخت عالمه چون همه چی داره اونم نشستم ...

همه مشکل دارن منظورم مشکلای بزرگ نداشتنه منم قبلا حس میکردم خیلی خوشبختم همش میخندیم برعکس الان که تا نگام میکنن میزنم زیر گریه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

تو کل زندگیم فقططط یه مثال نقض دیده بودم که میگفتم این دیگه خوشبخت عالمه چون همه چی داره اونم نشستم ...

خب مثال بزن 

به نظر منم هستن کسایی که مشکل خاصی ندارن 

یه مشکلات ریز و عادی چرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه مشکل دارن منظورم مشکلای بزرگ نداشتنه منم قبلا حس میکردم خیلی خوشبختم همش میخندیم برعکس الان که ت ...

هرکسو میشناسم یه مشکل سخت داره تو زندگیش 

این موردم که گفتم مشکلش سخت بود 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عزیزمممم با این موضوع کنار اومدی؟

آره عزیزم

تو تاپیک قبل هم گفتم 

ی آدم معمولی ام 

نه پولدارم نه چیز خاصی دارم معمولی معمولی

و خیلی مشکلاتی هم داشتم

ولی از بچگی ب همون چیزی ک داشتم راضی بودم و واقعا حس خوشبختی دارم 

خب مثال بزن به نظر منم هستن کسایی که مشکل خاصی ندارن یه مشکلات ریز و عادی چرا

این بنده خدا پولدار بود(از زمان دختریش پدرش پولدار بود) تو ناز و نعمت بزرگ شده بود شوهرش همهههه چی تموم بود به معنای واقعی کلمه 

بچه های خوشگل و سالم 

خودش تحصیلکرده و اجتماعی 

مادرش بیماری لاعلاج گرفته و باید مراقبت کنه ازش 

و شوهرش بهش خیانت کرده

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!