2777
2789
عنوان

خونمونو یه باند دزد نشون کردن اومدن دیشب دوباره هم میان

| مشاهده متن کامل بحث + 3887 بازدید | 124 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی کل ماجرا رو نمیگید هنوز آنقدر هم بی صاحاب نشده ایران

دارم میگم از ترس سکته میکنم میگی بی صاحب نشده ایران ؟ 

لابد بابات تو دولت جاییه که کسی جرئت نداره بیاد سمت خونتون اینقدر راحت نفست از جای گرم بلند میشه 

تو نمیدونی ما چند بار چیا کشیدیم اومدن تو این ساختمون 

خبر مرگ خودت چرا فحش میدی به پلیسا خبر دادی و پیگیری نکردن؟؟!

اصلا راضی نیست یه زنگ به پلیس بزنه بعد میگه نه پیگیری نمیکنن

یعنی یه اپارتمان یکی جرات نکرده زنگ بزنه ۱۱۰ اون همه آدم اومدن تو خونه

گفتیم ولی یکی بهمون گفت اگه میخواید پیداشون کنن باید خیلی خرج کنید وگرنه کاری نمیکنن

ای بابا مگه میشه     مگه خرتوخریه ک اینقد بی تفاوت باشن

بالاخره شماهم بی خیال نباشین شبا اصلا چراغتون رو خاموش نکنین اماده باش باشین تا یه مدتی

عزیزم خونه خودم دزد اومد پلیس گفت قفل و دزدگیر و ... فایده نداره فقط چراغ روشن بزار از وقتی اینکارو ...

ما هم قفل داشتیم هم چراغ همیشه روشن میزاشتیم ولی اینا آمار داشتن دید میزدن احتمالا فهمیدن ما نیستیم اون تایم 

پس کجا؟؟؟منطقه ۱۲ میشه دروازه شمیران خیابون ایران بهارستان درسته؟؟

آره ولی فقط اینا نیست که 

عزیزم من که نمیتونم بیام اینجا اعتماد کنم آدرس دقیق خونمو بدم دقیقا چه انتظاری از من داری ؟