2777
2789
عنوان

عصب کشی 😭

97 بازدید | 22 پست

من هفته پیش ی دندونمو عصب کشی کردم آنقدر درد گرفته الان که اصن نگم، رفتم قرص خوردم بتونم بخوابم.

چرا درد گرفته ،؟

یعنی مشکلی داره؟

یه بار پر کرد بعد بازم درد میکرد دوباره رفتم از اول اون پرکردگیرو در آور بعد عصب کشی کرد 

دیگه مخم نمی‌کشه از این دندون

🌙Gad 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهارشنبه عصب کشی کردم هنوز فشار میدم درد می کنه ولی دردش قابل تحمله و داره بهتر میشه برای شمام اگه کمتر شد اوکیه ولی اگه ادامه دار بود برو حتما عکس بگیرن ببینن شاید عصبش کامل از بین نرفته

منم ده روز پیش عصب کشی کردم تو حالت عادی درد نداره مگه با اون سمت چیزی بخورم گفت تا دو سه هفته طبیعی ...

منم تو حالت عادی درد نداشت دقیقا مثل تو که غذا میخوری درد میگیره منم همینجوری بودم ولی یهو امشب بی دلیل گرفت😢

🌙Gad 
منم چهارشنبه عصب کشی کردم هنوز فشار میدم درد می کنه ولی دردش قابل تحمله و داره بهتر میشه برای شمام ا ...

من سه شنبه هفته پیش عصب کشی کردم 10 روز پیش 

برام دعا کنید به خدا اصلا روحیه و حوصلشو ندارم برای ور رفتن با این

🌙Gad 
چای نخوردی ؟یا اب سرد به گرما و سرما فعلا حساسن

چند شبه آب نمک میزنم شاید برای اونه گفتم التهابو بگیره بدتر شد

چند روز پیش هم اومدم بعد یک هفته یه چوب شور باهاش بخورمبه محض جویدن چنان تیری کشید که نگم

🌙Gad 
من سه شنبه هفته پیش عصب کشی کردم 10 روز پیش برام دعا کنید به خدا اصلا روحیه و حوصلشو ندارم برای ور ر ...

حالا جالبه امروز بهم وقت داده بود برم روکش کنم نرفتم دیدم فعلا طاقت ندارم دوباره بخوان آمپول و .. بزنن! فرار کردم جواب تماسشونم ندادم..خخخخ

چند شبه آب نمک میزنم شاید برای اونه گفتم التهابو بگیره بدتر شدچند روز پیش هم اومدم بعد یک هفته یه چو ...

به من گفتن تا دو سه هفته با اون سمت چیزی نخورم احتمالا بخاطر اب نمک هستش که خوردی بجاش انتی بیوتیک بخور