برای لباس من پاساژ حریر دور شهرو دوس دارم نمیدونم قیمتاش چطوره
اگه تا اونجا رفتی صفاییه ام برو ولی بازم نمیدونم قیمتاش چطوره😀
برای کفش هم کلا به نظرم قم جالب نیس ولی بورس کفشش تو زیرزمین پاساژ حجته تو بازار
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
فقط چون قم اسم خیابوناش یه کم متفاوته بگم که فاطمی عمون دورشهره
شهدا هم صفاییه اس
بازار اره اگه بگین میخوایم بریم بازار میگن ازکدوم در خارج بشین یخورده میرین همینطوری مغازه هاروببینین میرسین بازارسرپوشیده زیرش پاساژ حجته. ولی صفاییه یکم دوره ازحرم ولی اونم میشه پیاده رفت
سلام عزیزم زیارت قبول از حرم از در ورودی آهن چی که خارج بشی ی تیکه خیابون سنگ فرش عبور کنی میرسی یر خیابون صفاییه یعنی همون شهدا خیلی راهی نیست نزدیک صفائیه زنبیل آباد هم بد نیست ولی صفائیه بهتره