2777
2789

خیلی فضایی نباشه برای لباس پاییزی کجا برم و نظرتون بهار خیلی گرون تر از جمهوریه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معرفی بازار بین الحرمین

بازار بین الحرمین تهران، یکی از بازارهای قدیمی و پرفروش در بازار بزرگ شهر تهران است. این بازار که یکی از بازارهای فرعی در راسته خیابان پانزده خرداد است و در منطقه بازار بزرگ واقع شده است، به عنوان بورس اصلی لوازم التحریر شناخته می‌شود و انواع مختلفی از لوازم التحریر از جمله لوازم معماری و مهندسی، قلم، مداد، خودکار، پاک کن، آبرنگ، کاغذ، دفتر و سایر لوازم دانشجویی، مدرسه و دفتری در این بازار قابل دسترسی است.

این بازار با توجه به جایگاه ویژه‌ای که در بین بازارهای تهران دارد، محلی برای خرید و فروش لوازم التحریر با کیفیت و با قیمتی مناسب است. در اینجا می‌توانید انواع مختلفی از برندهای مطرح لوازم التحریر، از جمله فابر کاستل، پنتل، استدلر، شارپی و سایر برندهای معروف را با قیمتی رقابتی و بسیار مناسب خریداری کنید.

آدرس دقیق بازار بین الحرمین

بازار بزرگ تهران، خیابان پانزده خرداد، ورودی پله نوروز خان، جنب مسجد امام خمینی ( مسجد شاه )

اگر به دنبال تنوع لوازم التحریر هستید، در حوالی مسجد جامع فروشگاه‌های این محصولات با تراکمی بیشتری قرار دارند.

@__mahyar

ساعت کاری بازار بین الحرمین

ساعت کاری فروشگاه‌های این بازار روزهای شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ بوده و این بازار در روزهای جمعه و روزهای تعطیل رسمی، تعطیل است.

@__mahyar

[QUOTE=393619594]ساعت کاری بازار بین الحرمین ساعت کاری فروشگاه‌های این بازار روزهای شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح ت ...[/QUOTپپارسارسال

پارسال شهریور رفتم دیوونه شدم دیوونه کیف که نداره هولت میدن خانوما جای راه رفتن نیست فروشنده‌ها توجه نمی‌کنن بعد ۱۰ بار بگی اون جامدادی رو می‌خوام تا بدن بچه مم دو بار داشت خفه می‌شد زیر دست و پا دیگه بازار نمیرم