2777
2789
عنوان

دهنم بودی عفونت میده

81 بازدید | 7 پست

من دندونام خدادادی همش خراب میشه و میریزه کلی روکش کردم پر کردم کشیدم ایمپلنت کردم کامپوزیت کردم ولی دندونی ک قیافش سالمه حتی از ریشه یهو میکشنه میفته و هیچ کاریش نمیشه گرد جز‌ ایمپلنت ک متاسفانه فعلا پولشو ندارم 😞دندونی ک میگم حدودا ۷ ۸ ساله خرابه و الان دیگ کاملا ریخته ریشش مونده ولی جدیدا داره بوی عفونت میده حالم داره بهم میخوره همیشه هم مسواک میزم از بچگی میخواستم بدونم قرصی آمپولی چیزی هست من بزنم دیگگگگ این بو و مزه نیاد تو دهنم ؟!کشیدنیم نیست. چون انقدر دندون کشیدم دیگ گونه هام افتاده 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا اره عجیبه ک گسنم میشه خیییییلی بدتره واای اینکه اون بو تزونجا میاد و مطمنم خلال دندون کردم 😑

پس برو‌دکتر گوارش دارو میده خوب میشی یا دکتر گوش حلق بینی میتونی قرص مترانیدازول بخوری با ازونیوم