مامانا من بعد قطع کردن پروژسترون پریود نشدم ممکنه باردار باشم ولی من نمیخوام بچه دار بشم آیا راهی هست زودتر بفهمم باردارم یا نه و چند روزی هم هست که اسهالم توروخدا کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
این ماه اکثرا هرموناشون قاطی کرده،من خودم باید۲۱مرداد میشدم نشدم تا۶ شهریور شدم،قرص اصولاً باید تا ده روز بشی،اگر شک داری یه تست بزن،نمیخوام دلتو خالی کنم اما من سر بچه هام اینجوری بودم ،قرص خوردم نشدم آمپول زدم نشدم،بعد فهمیدم باردارم
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
ولی من نمیخوام بچه دار بشم چون همسرم دست بزن داره میخوام جدا بشم برای همین نمیخوام
عزیزم،ایشاالله هر چی خیره پیش بیاد،ناراحت شدم🫂
ایشاالله به زودی بهترینها برات پیش بیاد دوست جان🫂💔