2777
2789
عنوان

بینیمو عمل کردممممممم

78 بازدید | 8 پست

دکترم میگه ۲ماه چسب بزن 

اونایی ک عمل کردن یه راهنمایی بکنن ۲ ماه کافیه ؟؟؟

نمیدونم چرا  بدون چسب میترسم کج بشه 

فعلا ۴۵ روز عمل کردم سوراخام قرینست کجم نیست 

ممکنه چن وقت دیگه کج بشه یا سوراخ بینیم کوچیک بزرگ بشه خیلی نگرانم همش میترسم خراب بشه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مبارکه عزیزهزینه ودکترتم لطف کنیدبگین

سلامت باشی عزیزم با کلینیک همچی ۵۰شد دکتر روشن تهران با دستگاه پیزوسرجری بدون تامپون عمل کردم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک روزم چسب نزدم خیلی هم قرینه است

اگه از اول کج نباشه دیگه کج نمیشه ؟؟؟

میترسم ۶ماه بعد کج بشه 

بعد من بینیم قوز داشت سوراخ بینیم کوچیک بود فقط از وسط برش داده 

پره هارو دست نزده یعنی بازم جمع میشه از قسمت پایین ؟

سلام عزیزم مبارکت باشه چسب نزدن ربطی به کجی نداره فقط برای ورمه

ممنونم لطف کردی جواب دادی

نه بابا چرا کج بشه مگه با تف چسپونده.انقد خوب میشه صبر داشته باش

اره همه میگن من کم تحملم چون پره هامم دست نزده میترسم پهن بمونه سوراخ بینیم کوچیک بود فقط قرینه کرد پره هارو دست نزده الان ی خورده نگرانم از پایین جمع نشه