2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچوقت خودتو درگیر سن نکن

هر کاری میخوای انجام بدی رو انجام بده

ادم سنش میره بالا فقط پخته تر میشه منطقی تر میشه 

اتفاقا درس خوندن تو سن سی چهل راحت تر هست فکرت متمرکزتر هست 

خیلی ها تو سن چهل پنجاه میرن تخصص میخونن تو پزشکی یا مثلا ادامه تحصیل میدن تو رشته های دیگه

من کلاس زبان میرفتم پر خانم پنجاه ساله بود خیلی هم با بچه ها خوب بودن چون اکثرا یا دخترای کم سن داشتن یا خودشون شاغل بودن و با بچه ها خوب بودن فقط یکیشون بود تو مدرسه ناظم بود میخواست تو کلاسا هم مبصر بازی در بیاره 

کلا سن های اول هر دهه این شکلیه

20،30،40 و ...

منم فکر میکردم تا 20 سالگی حتما دانشگاهم و زبان میخونم و هیکلم عالیه و کلی چیز دیگه اما الان 22 سالمه امسال شاید برم دانشگاه، چاق شدم باید لاغر کنم،زبانم رو هم متاسفانه ول کردم ک دوباره باید ادامه بدم و خلاصه خیلی از اون ایده ال ها فاصله گرفتم

هنوزم صد در صد تکلیفم معلوم نیست

ببین هیچوقت خودتو درگیر سن نکنهر کاری میخوای انجام بدی رو انجام بدهادم سنش میره بالا فقط پخته تر میش ...

ای جان چه باحال 

اره واقعا 30 به بالا هم شده فوبیای من واردش بشم میبینم خبری نیست