2777
2789

من هنوز ثبت نام دانشگاه نکردم اگه برم دانشکده فنی حرفه ای باید چیکار کنم؟ تو چه سایتی ثبت نام کنم؟

تا کی مهلت داره؟حتما هم باید مهر امسال برم وگرنه کلی عقب میوفتم لطفا تا جایی که اطلاع دارین راهنماییم کنین🥺🫠🙏🏻

یکی دیگه ام تاپیک زده بود اسم کاربریشو یادم نمیاد چی بود😮‍💨

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

من اصلاااا سر در نميارم. تو گوگل سرچ كن. واسه ثبت نام هم بايد مدرك ديپلمت اينا كامل همه چي داشته باشي. بعد برو كافي نت واست تو دانشگاه مد نظرت قبت نامت كنن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بستگی داره چه رشتیه ای میخوای بری عزیزم 

دختر خاله من میخواست طراحی دوخت بره تو دانشگاه شریعتی فکر کنم از 4 ام باز شد تا 7 ام از سایت سنجش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلاااا سر در نميارم. تو گوگل سرچ كن. واسه ثبت نام هم بايد مدرك ديپلمت اينا كامل همه چي داشته باش ...

تو کافی نت باید برم بگم برا ثبت نام دانشکده اومدم؟ خودم نمیشه انجام بدم ینی؟؟

آره مدرک دیپلم همچی اوکیه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
بستگی داره چه رشتیه ای میخوای بری عزیزم دختر خاله من میخواست طراحی دوخت بره تو دانشگاه شریعتی فکر کن ...

وای خیلی دیر شده ینی؟🥲🥲

تو کافی نت باید برم بگم برا ثبت نام دانشکده اومدم؟ خودم نمیشه انجام بدم ینی؟؟آره مدرک دیپلم همچی اوک ...

ميشه انجام بدي. ولي خيلي سخته. مثلا بايد يسري چيزا رو اسكن كن. 

يسري مدارك و اينا ميگه بايد وارد كني كه ممكنه ندوني چي به چيه. 

كافي نت بري خودشون كامل واردن به همه چي. 

اره بگو واسه فلان دانشگاه ميخوام ثبت نام كنم. چيا لازمه. اول بپرس بعد با مدارك لازم برو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

وای خیلی دیر شده ینی؟🥲🥲

اون رشته بدون کنکوره قشنگم 

بستگی داره به رشته و دانشگاهت اما شاید چون رتبه ها تاره اومده تمدید کنن 

الان برو تو سایت سنجش ببین چیزی پیدا میکنی تو اطلاعیه هاش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ميشه انجام بدي. ولي خيلي سخته. مثلا بايد يسري چيزا رو اسكن كن. يسري مدارك و اينا ميگه بايد وارد كني ...

آهااا پس باید برم مرسی ازت😘💕

اون رشته بدون کنکوره قشنگم بستگی داره به رشته و دانشگاهت اما شاید چون رتبه ها تاره اومده تمدید کنن ا ...

آره منم با شرط معدل میخوام برم 

آره انگاری میگفتن تمدید کردن تا دوشنبه وقت داره فقط 

آره منم با شرط معدل میخوام برم آره انگاری میگفتن تمدید کردن تا دوشنبه وقت داره فقط

عه خب چه بهتر 

میتونی راحت از سنجش ثبت نام کنی دختر خالم اینجا بود انجام داد ده دیقه بیشتر طول نکشید فقط عکس پرسنلی اسکن شده میخواد 

کد ملی و کد پستی و کد منطقه و کد رشته محلت و میخواد 

تو سنجش همه اینارو داره اگه بزنی روشون میتونی پیدا کنی 

امیدوارم رشته ای که دوست داری ثبت نام کنی قشنگم ♥

عه خب چه بهتر میتونی راحت از سنجش ثبت نام کنی دختر خالم اینجا بود انجام داد ده دیقه بیشتر طول نکشید ...

مرسییی عزیزم ان‌شاءالله 🥹🥺😍😘