2777
2789
عنوان

خانواده م خیلی بهم استرس میدن

53 بازدید | 2 پست

همیشه خدا عجله دارن 

درباره مهمونیه: ما از اوناش نیستیم که بریم خونه مردم لنگر بندازیم اولا فامیل نزدیکه بعدشم اونا هم خونه ما میان کلی هم میمونن 

مثلا همین چند وقت پیش چند تا از فامیل هامون از تهران اومدن خونه ما خیلی راحت استراحتشون رو کردن حموم رفتن خیلی با حوصله غذاشون رو خوردن اروم اروم اماده شدن رفتن به یع فامیل دیگمون سر زدن 

ولی ما زمستان رفتیم همین که رسیدیم مامانم عجله داشت که سریع بریم خونه بعدی و زود برگردیم خونه یه جوری سر نهار عجله کرد که غذا تا عصر تو گلوم بود 

اصلا همش حرفش شده بود که کی برگردیم برگردیم

الانم برای عروسی دعوتمون کردن باید دوباره بریم تهران ولی میدونم که مامانم اصلا نمیزاره بهمون خوش بگذره همش میگه بریم بریم بابا اونا میان یک هفته میمونن خیلی ریلکس و ارومن ولی ما انگار برای فرار میریم 

دقیقا خانواده منم اینجوری ان و متاسفانه خودمم اینجوری شدم همش حس میکنم مزاحم بقیه م که میرم خونشون د ...

دقیقا اونا میان خیلی تو خونمون راحتن هیچ عجله ای ندارن تا 12ظهر میخوابن 

ولی ما اینجوری نیستیم من خودم راحتم مامانم خیلی بهمون استرس میده نمیزاره راحت باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.