2777
2789
خب ترسناک نیست بایه ادم که کاملا مخالفه باهات توافکار و خیلی موارد بری زیر یک سقف در کل برام خوشایند ...

خب مگ همه خواستگارات باهت مخالفن تو افکار؟؟؟

ادم با یکی ازدواج میکنه که از لحاط فکری فرهنگی و اخلاقی تفاهم داشته باشه خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینازدواج سنتی خیلی ترسناکه ممکنه طرف سالها بعد شخصیت اصلیشو بروز بده خیلی هارودیدم شنیدم مطا ...

چون دوست بودن اعتماد کرده بود فکر کرده بود پسره مث باباش خوبه ظاهرم ک خوب بود بعد ازدواج فهمید پسره مشکل داره تحقیق حتما بکن چند جلسه باهاش حرف بزن سنتی درسته اومدن ولی باهم باید بیرون برید حرف بزنید تا همو بشناسید رو حساب دوستی رفاقت پدر خودتون بدبخت نکنید اگ دیدی پسر خوب مطمین شدید بعد ازدواج کتید 

دقیقا همینازدواج سنتی خیلی ترسناکه ممکنه طرف سالها بعد شخصیت اصلیشو بروز بده خیلی هارودیدم شنیدم مطا ...

گلم انقدر به ترسها بها بدی که از خونه هم نباید بیای بیرون چون ممکنه یه راننده روان پریش باشه و از قصد بزنه بهت!!!

خب ادم حرف میزنه مشاورا میره رفت و امد میکنه تا طرفش رو بشناسه

نهایتش اگر یک درصد با همه اینکارا بازم انتخابش غلط دراومد طلاق میگیره 

اینکه یه کاری رو شروع کنیم و توش شکست بخوریم ارزشمندتره تا اصلا شروع نکنیم

شکست مقدمه پیروزی میشه ولی شروع نکردن تو رو به هیچ جا نمیرسونه