2777
2789
عنوان

بچها میتونم اسمم عوض کنم

119 بازدید | 24 پست

؟  بچها من اسم قشنگه فاطمه هست احترام  دارم بهش توهینی نمیکنم ولی من دوستش ندارم چون مادر بزرگم گذاشته. بابام قرار نبود بزاره 

کسی اینجا هست بدونه میتونم اسمم هدیه بزارم   حتی تو ابجد ترکیب  فاطمه با  این پدر مادرم  خوش قدمی هست اما کم درامد هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی ولی چون اسم ائمه هست خیلی سخت میگیرن اینجور اسامی رو با وکیل شاید بتونی یا آشنا پیدا کنی

آخه من اسم مشکلی ندارم .

چون از مادربزرگم بدم میاد این اسم برای عذابه از بچگی دوسش نداشتم 

وکیل فک کنم خیلی  هزینش بشه 😫

فاطمه بیشترین اسمیه که ثبت شده تو ثبت احوال و فکر کنم اصلا عوضش نمیکنن

همین  که خیلی زیاده آدم اعصابش خورد. میشه  نمدونم این چه قانونی هست اخت انگار میخوام اسم کافر بزارم😑

عوض کردن اسم ائمه علی الخصوص فاطمه و علی خیلی خیلی سخت هست و تقریبا غیرممکن خیلی نادر پیش اومده فاطمه عوض کنن اونم باید بری از طریق دادگاه اقدام کنی بقیه اسامی مستقیم از ثبت احوال میشه ولی اسم ائمه نمیشه باید از طریق دادگاه اقدام کنین ک بازم احتمالش کمه قبول کنن

خدا کنه خیلی بهم گفتن نمیشه اما فامیلمون خدیجه رو کرد نازیلا باز من هدیه رو گفتم

ع

عزیزم اسم خدیجه رو عوض میکنن باید اسمی رو ک انتخاب میکنی فراوانی داشته باشه

ولی اسم فاطمه عوض نمیکنن چون هم اسم ائمه س هم ب شدت فراوانی داره

وقتی عوض میکنی بهت میگن باید تو ثبت احوال اسمی ک جدید انتخاب میکنی ب اندازه اسم قبلیت یا بیشتر فراوانی داشته باشه

آخه من اسم مشکلی ندارم . چون از مادربزرگم بدم میاد این اسم برای عذابه از بچگی دوسش نداشتم وکیل فک ک ...

بنظرم اصلا هزینه وکیل نکن

این دلیلی که شما گفتید کاملا غیرموجه هست و وکیل میگ ببینیم چی میشه تلاشمو میکنم پولشو میگیره تهشم ب شما میگ دلایل موجه نداشتید و اسمتون هم مذهبی هست نشد