2777
2789

نمیدونم

فقط میدونم من ندارمش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در شیشه رب رو خودتون باز نکنید 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

با طبیعت هماهنگ شدن و تشخیص رنگ و نور

توقف در زمان و بدو بدو نکردن...

عزت نفس

پذیرفتن جنسیتت

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

شیطون باشخلاق باش جذاب باش و یکمی(س.ک‌سی)شاد باش برقص و ناز و عشوهلوس هم دستت اگ زخم شد یکم نازبریز ...

اخه اون قدر خسته ام یا تمایل به خنده و ک.سخل بازی دارم که نمیشه و خجالت میکشم اونجوری با عشوه باشم

دقیقا چجوری جنسیتم رو بپذیرم؟رنگ رو بیشتر توضیح میدی

من خیلی خسته ام داشتم میرفتم بخوابم.

اگه اجازه بدین فردا براتون همین جا مفصل مینویسم ❤️🙏

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

اخه اون قدر خسته ام یا تمایل به خنده و ک.سخل بازی دارم که نمیشه و خجالت میکشم اونجوری با عشوه باشم

حق داری ما خانم های خونه دار اغلب افسرده میشیم 

سعی کن کلاس بری یکمی حال و هوات عوض شه

تو رابطه طوری فعال باش ک شوهرت فکر کنه داره نیاز تورو برطرف میکنه نه خودشو

گاگداری از این کاردستی اای عاشقانه درست کن براش یواشکی  بزار تو جییبش ببینه ذوق میکنه

یا روی ی کاغذ بنویس دوست دارم شب بزار تو کفشش صبح ببینه ذوق کنه

من خیلیی فعالام

ولی بازهم هنوز خجالت میکشم براشوهرم عربی برقصم انگار روم نمیشه میخوام اب شم🤣

🥰😇

دقیقا چجوری جنسیتم رو بپذیرم؟رنگ رو بیشتر توضیح میدی

"پذیرفتن جنسیت" اولین قدم برای زنان هستش که انرژی آفرودیت را بالا ببرند..

توقف کردن در تمام لحظات زندگی: منظورم این هستش که بدو بدو نکنی و در لحظات توقف کنی...زنانی که خیلی عجول هستند و استرس لحظات و کارها را دارند، نمیتونن به این انرژی دست پیدا کنند...

توقف در لحظات یعنی: نور را ببین...درختان را ببین...رنگ های طبیعت را ببین...لباسهات را با شوق بپوش ...تند تند آشپزی نکن ...تند تند چایی نخور...

زنان آفرودیت به بدنشون هم بها میدن...ورزش میکنند ..آب میخورن و سالم خوری دارند ...

اعتقاد عمیق دارند که قدرت در زنانگی هست...اعتماد به نفس و عزت نفس درونی دارند...